JOULUN KOSMETIIKKALAHJAT 4/6

Nyt, 3 päivää ennen joulua, lähtee teille neljäs vinkki! Eli kosmetiikkalahjat -sarja jatkuu tällä kertaa itseruskettavan merkeissä. Laadukas itseruskettava on myös pihistyslistalla eli sitä ei välttämättä itse malta ostaa. Täydellinen siis lahjaksi vaikka ystävälle! Laadukkaampi tuote yleensä pysyy kauemmin iholla, levittyy kauniimmin ja helpommin, kuivuu nopeasti ja jättää kauniin värin iholle. Näin talvisaikaan itseruskettava on monelle ”must”, joten hyvä lahjaidea siis joulunakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valitsin tämän itseruskettavan älyttömän hyvien kokemusten perusteella. Ostin tuotteen kuultuani siitä valtavasti positiivista kommenttia ja kokeiltuani voin sanoa, että parempaa tuotetta saa etsiä. Itseruskettavan levittäminen on aina ollut tuskaista eikä yleensä edes sen arvoista. Vaahtomaisiin tuotteisiin tutustuessani ja tätä tuotetta testattuani voin sanoa, että tuskaisuus on johtunut huonoista tuotteista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vita Liberatan moussemainen itseruskettava antaa kauniin sävyn, levittyy helposti, kuivuu super nopeasti eikä aiheuta minkäänlaista hässäkkää. Ihana lahja siis kaikille, jotka nauttivat päivettyneestä ihosta. Sävyistä valitsin mediumin, mutta olen kuullut että tumminkin vaihtoehto on helppo ja hyvä. Riippuu tietysti halutusta lopputuloksesta. Yliampuvaa lopputulosta ei kuitenkaan pitäisi tummimmastakaan tulla.  Levitykseen tarvitaan siihen kuuluva hanska, jota myydään yleensä itseruskettavan yhteydessä. Hanskalla levitys on helppoa ja lopputulos on varmasti tasainen.

Vita Liberatan tuotteet ovat uudistuneet, mutta uskallan väittää, että laatuun voi edelleen luottaa ja tarjolla on entistäkin paremmat tuotteet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällainen vinkki tällä kertaa! 2 enää jäljellä – joko lahjat on hankittuina?

Tästä pääset muihin vinkkeihin: 1/6 huulipuna, 2/6 seerumi, 3/6 hiusnaamio. 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “JOULUN KOSMETIIKKALAHJAT 4/6”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta