JOULUN KOSMETIIKKALAHJAT 6/6

Tänään siis luvassa tuplapostaus, sillä aamulla on viimeinen tilaisuus ostella joululahjoja! Vinkki numero 6 on kasvonaamio. Kasvonaamiot kuuluvat myös tuotteisiin, joita ei itse välttämättä tule ostettua ja lahjana toimivat varsin hyvin. Valitsin teille yhden aika mielettömän tuotteen, johon ihastuin ensikokeilulla. Jos tunnet jonkun väsyneen ja stressaantuneen ihmisen, voin suositella tätä hänelle lahjaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kyseessä ei ole mikä tahansa tuote vaan yöksi jätettävä naamio. Shiseidon Ibuki beauty sleeping mask -yönaamio* valloittaa geelimäisellä koostumuksellaan, rauhoittavalla tuoksullaan sekä mielettömän ihanalla lopputuloksella. Aamulla peilistä katsoo levännyt ja kuulaan näköinen iho. Tämä tuote on täydellinen väsyneelle äidille, kiireisestä arjesta kärsivälle, epäsäännöllisestä elämästä nuhjaantuneelle ja huonoista öistä väsähtäneelle. 8 tuntia unta purkissa, näin he väittävät ja kokeiltuani voin sanoa, että ihoni todella oli levänneen näköinen. Humpuukia sanoisi joku, mutta ainakin omaan, väsyneen äidin ihoon, tämä upposi kuin veitsi voihin. Tuotetta riittää hyvin pieni määrä ja sen voi laittaa yövoiteen päälle. Itse olen käyttänyt noin kerta viikkoon ja silloin kun olen tarvinnut extrahoitoa ihollani. Tuote tuntuu laadukkaalta, ylelliseltä ja rentouttavalta – täydellinen paketti siis!

Shiseidon tuotteet kuuluvat edelleen lemppareihini. Ibuki -tuotelinja on suosikkini ja tämä tuote ei todellakaan pettänyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa, tänään ainakin laitan yönaamion kasvoille ja toivon, että herään aamulla henkisesti yhtä levänneenä!

Ihanaa joulun aikaa kaikille teille! Saatan laittaa vähän joulufiiliksiä huomenna, mutta katsotaan kuinka aikaa riittää.

sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta