JUHANNUSAATTO – MIKÄ FIILIS!

Juhannusaatto – mikä fiilis! Nyt olemme matkalla ystäviemme luo mökille. Odotan hyvää ruokaa, juomaa ja paljon naurua. Nämä on näitä harvoja kertoja kun lähes koko ystäväporukka on kasassa samaan aikaan, samassa paikassa. Nämä on niitä harvoja päiviä ja reissuja kun saamme olla mieheni kanssa vain me ja hetken vain pariskuntana – ei tarvitse vaihtaa vaippaa, syöttää tai miettiä päiväunia. Saa syödä rauhassa, kiireettä ja nautiskella. Nämä on myös niitä tärkeitä hetkiä isovanhemmille, kun he saavat ottaa vastuuta pienestä rakkaastaan ja vahvistaa suhdettaan lapsenlapseensa. Muistoja molemmille.

_MG_1076

Mielestäni on tärkeää äitinä ja isänä ottaa pieniä hengähdystaukoja, varsinkin jos joku haluaa olla lapsenvahtina ja apuna. Sitä huomaa, että takaisinpalatessa akut ovat latautuneet ja jaksaa olla taas entistä parempi äiti. Parisuhde voi helposti jäädä perhe-elämän taakse ja eikä sitä muisteta hoitaa. Pienet irtiotot arjesta edes kerran kesässä tulevat todella tarpeeseen niin itselle kuin parisuhteellekin.

Ystävienkin kanssa keskusteleminen on ihanaa kun on tilanteessa täysin läsnä, eikä tarvitse keskeyttää keskustelua vähän väliä lapsenkaitsemisen takia. Monesti on tullut sellainen tunne, että yhtälailla ystävyyssuhteet kun parisuhdekin vaativat joskus sitä aikaa kun voi olla ihan ilman lapsia.

_MG_1074

Nyt aion nauttia kesäisestä päivästä, ajellen kohti Pyhärantaa. Juhannusaatto ja ystävät, here we come!

Hyvää Juhannusta kaikille! Nauttikaa ystävistä, perheestä, suvusta, nuotiosta, rauhasta ja Suomen suvesta. Saunokaa, vihtokaa ja syökää hyvin! Rakastakaa toisianne.

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta