KAIKKI PÄÄTTYY AIKANAAN

2 vuotta sitten elin jännittäviä aikoja. Olin melko pitkällä raskaudessa, odotin ultraa, joka minulle oli varattu ylimääräisenä tammikuun alkuun. Raskauteen ja Kirpun hyvinvointiin liittyi paljon kysymyksiä ja olin melko stressaantunut. Töissä oli välillä melko raskasta fyysisesti ja henkisesti. Olin kuitenkin todella onnellinen ja odotin kovasti maaliskuuta, jolloin Kirpun oli aika syntyä. Olin myös viimeisiä viikkoja töissä ja tuntui oudolta jäädä pois työelämästä hetkeksi. Silloin päätin, että pohdin töihin paluuta vasta kun on sen aika, mutta en ollut varma jäänkö ollenkaan hoitovapaalle. Lähes kahden vuoden kotona olon jälkeen on aika todeta, että kaikki päättyy aikanaan. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt, 1v 10kk kotona oltuani, palaan töihin. Tunne on ristiriitainen. Ainutlaatuinen aika on päättymässä, mutta toisaalta, odotan innoissani, mitä tulevaisuus tuo. Töihin palaaminen tuntuu haikealta, mutta kuitenkin hyvältä. Kirppu jää kotiin isovanhempansa kanssa, joten sekin helpottaa arkea paljon. Vielä ei tarvitse miettiä päiväkotia, vaan voi keskittyä vain uuden arjen yhteensovittamiseen.

Kirppu ei tosiaan ole enää mikään kirppu, vaan jo ”iso” taapero. Nyt on hyvä hetki päästää hieman irti ja aloittaa ns. tavallinen elämä. Vaikka varmasti joskus tulee ikäväkin ja lähestyvä uhma saattaa aiheuttaa mielipahaa molemmin puolin, olen todella tyytyväinen päästessäni takaisin työelämään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä on siis viimeinen viikkoni kotona. Maanantaina alkaa uusi arki. Erilaiset päivät ja vaihtelevat työajat voivat tuoda haasteita, mutta kaikkeen sopeutuu. Nyt kuitenkin haluan keskittyä olemaan läsnä poikani kanssa. Tällä hetkellä tunteet heittelevät ja tekisi mieli vain kanniskella poikaa kuin vauvaa päivästä toiseen. Jokin pala minusta ei millään haluaisi päästää irti. Mutta tiedän, että uuden rytmin koittaessa, tunteet palaavat normaaliin ja uusi arki vie mennessään.

Eilinen päivä meni lähinnä haliessa ja nukkuessa, sillä poikamme on kovassa kuumeessa. Sama kohtalo on tiedossa ilmeisesti myös minulle, sillä kuume yrittää tulla minullekin. Viikonloppuna olisi luvassa ystäväni häät, joten toivotaan pikaista paranemista. Onneksi kuitenkin saimme nauttia joulusta terveinä.

Joulu on vietetty ja paluu arkeen taitaa alkaa kunnolla vasta ensi viikolla sairastelun vuoksi. Nyt toivoisin kuitenkin saavani nämä konvehdit pois silmistäni, sillä kropassa alkaa todella tuntua jo tukkoiselta. Treeniä ja hyvää ruokaa siis vuoteen 2017!

sonjaaleksandras

 

 

sonjaaleksandras

2 vastausta artikkeliin “KAIKKI PÄÄTTYY AIKANAAN”

  1. Hei! Saanko kysyä missä olet töissä? Tai olet joskus kertonut olevasi kauneusalalla, olitko kosmetologi? Ja Onnea uuteen arkeen, äkkiä siihen sitte tottuu 🙂

    • Moikka! Toimin myynti- ja palveluvastaavana Sokoksen kosmetiikassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta