KAUNEUSRUOKAA: BATAATTITOAST

Bataattitoast. Mikä ihanuus. Lähdin miettimään täydellistä tämän viikon teeman mukaan kauneuslounasta eli siis sellaista reseptiä, josta löytyisi vitamiineja edistämään ihon kauneutta. Halusin jotain helppoa ja olen törmännyt tähän bataattitoast -ajatukseen lähiaikoina ja siitä halusin lähteä kehittämään jotain hyvää.

P6080324

Bataattitoastin voi tehdä uunissa, paahtimessa (tarvitaan ehkä melko tehokas kone tai sitten monta painallusta) tai pannulla, kuten itse päätin tehdä. Bataatti kypsyy melko nopeasti ja pannulla siihen saa kauniin värin. Toastia voisi syödä ihan leivän tapaan tai näin runsaammilla täytteillä haarukan ja veitsen kanssa. Bataatti tuo ihanaa pehmeyttä ja makeutta voimakkaampiin makuihin kuten savuloheen ja sipuliin. Avokado nyt sopii kaikkeen ja oikeastaan tässä annoksessa yhdistyvät kaikki lemppariraaka-aineeni.

Bataattitoast savulohella, avokadolla, kananmunalla sekä kevätsipulilla sisältää ainakin A-, B-, D-, ja E-vitamiineja ja voi pojat, jos ei mietitä niitä terveysvaikutuksia, on tää niin hyvää! 

bataattitoast

P6080325

Suosittelen kokeilemaan ja laittamaan ideoita vaikka Instaan #bataattitoast. Jaetaan reseptejä tästä ihanasta herkusta!

P6080320

AH! Olen rakastunut bataattitoastiin. Tätä siis tullaan syömään ja paljon tänä kesänä. Kauneusruokaan palataan vielä tällä viikolla välipalan merkeissä!

Tässä linkit muihin tämän viikon kauneuspostauksiin:

Kauneuden vitamiinit ruokavaliosta

Äidin iholla: Ihonhoidon ABC

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta