KAUNEUTTA PURKISTA: KESÄIHO

En ole koskaan ollut varsinainen auringonpalvoja. En jaksa makoilla kauaa paikoillani ja todellisuudessa nahan tummentaminen auringossa muistuttaa minua liikaa riskeistä sairastua melanoomaan sekä ihon ennenaikaisesta vanhentumisesta. Viimeaikoina uutiset ihosyöpien lisääntymisestä on varmasti pysäyttänyt monet, joten suosittelen tutustumaan suojaaviin tuotteisiin lisää ja hankkimaan rusketusta enemmänkin pullosta. Toki joskus se on kivaa, mutta kuitenkin aina suojaan ihoni ennen auringonottoa. Kesäiho saisi olla mielestäni hieman päivettynyt, kuulas sekä ennenkaikkea kosteutettu. Haluan hankkia päivetyksen turvallisesti ja seuraavilla tuotteilla se onnistuu!

P6060233

Auringossa tärkeimmät ovat aurinkolasit ja niitä käytänkin ympärivuoden, aina kun aurinko paistaa. Kasvot suojaan aina aurinkovoiteella, yleensä 30 suojakertoimella (kuvassa lempparini Shiseidon Expert Sun Aging Protection Cream 30). Kesällä tietenkin vaatteiden vähentyessä käytän myös vartalolle tarkoitettua voidetta.

Entäs sitten kun aurinko ei paista? Käytän lähes ympärivuoden itseruskettavaa ja siitä kerroinkin enemmän aikaisemmassa postauksessani Aurinkoa kasvoille purkista. Käytän siis edelleen All My Eternityn -vaahtorusketusta ja se on vaan niin täydellistä.

P6060230

Kolmas kesän luottotuotteeni on porkkanaöljy! Kyseinen Reformin öljy on niin ihanan kevyt ja auttaa tosiaan rusketuksen säilymisessä. Se pehmentää ihoa kivasti ja suojaa myös. Tämä tuote on valmistettu Suomessa, joten propsit siitä! Incistä löytyy mm. avokadoöljyä, beetakaroteenia ja helokkiöljyä. Öljy antaa myös kivan pienen sävyn iholle.

P6060234 

P6060236

Näillä tuotteilla ja tietenkin perusihonhoidolla kesäiho hehkuu luonnollisesti!

Kauneusteemaan sopivia vinkkejä luvassa vielä lisää viikonloppuna.

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta