Kesälomahulinaa

Nyt pukkaa pikapäivitystä! Mieheni kesälomalla en ole edes avannut tietokonetta, saati sitten päivittänyt blogia! Pahoittelut siitä. Nyt laitan vain puhelimella nopsat terkut ja muutaman kuvan (puhelimestani) reissulta. Olemme nauttineet auringosta, Turusta ja sen saaristosta, Porin saaristossa olevasta mökistä ja yhdessäolosta. Nyt matkaamme toiselle mökille Pomarkkuun. Käyn vielä tekemässä salitreenin ja taas on hyvä fiilis lähteä syömään ja rentoutumaan mökille 😄. 

          

Kirpussa tapahtunut taas paljon uutta, joista lisää tulevissa postauksissa! 

Mitä toiveita lukijoilla olisi postausten suhteen?

sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

5 vastausta artikkeliin “Kesälomahulinaa”

  1. Täältä ilmoittautuu uusi lukija 🙂 Vaikuttaa blogisi tosi hyvältä niin ajattelin jäädä pitemmäksiki aikaa 😀

  2. Ihan huippu blogi sinulla, pakko jäädä seuraamaan! 🙂 Kivoja kuvia ja teidän vauva on söpö! Sie oot nätti äiti :)) Kotipostaus olisi kiva, teidän talo näyttää niin kivalta ja uudelta.

    munlempihetki.blogspot.fi

  3. Olisi kivaa lukea esim päiväsi kuvina -postauksia, kotiin ja sisutukseen liittyviä asioita sekä treenailuun liittyviä juttuja. Myös eri ikävaiheisiin kuuluvat edistysaskeleet ja haasteet kiinnostaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta