KEVÄÄN HOTEIMMAT HUULET – MATTE SHAKER

Sain työkaveriltani aivan mielettömän huulituotteen, joka tulee varmasti olemaan yksi kevään suosituimmista huulipunista! Voisin luvata mahdollisesti kevään hoteimmat huulet tätä tuotetta kokeilevalle. Täydellinen naiselle, joka ei halua lisäillä tuotetta jatkuvasti, mutta haluaa intensiivisen ja mattaisen värin huulilleen!

Huom! Tämä ei ole maksettu mainos vaan erittäin tyytyväinen tuotekokeilu.

Hotit huulet syntyvät laadukkaasta, pigmenttipitoisesta ja kestävästä huulituotteesta. Tämä huulimeikki ei hyydy hetkessä, vaan sitä saa illalla hinkata ihan urakalla irti. Vaikka tuote jättää mattaisen pinnan, se ei tee talvihuulistakaan kökköisen kuivia tunnin käytön jälkeen. Kyseessä on siis Lancômen uusi Matte Shaker (Juicy Shakerin jälkeläinen). Matte Shaker on pehmeä, kuivuu nopeasti ja pysyy takuulla päivän riennoissa mukana. Se ei säikähdä kerrostamisesta, jos sitä joutuisi lisäilemään päivän mittaan. Tuote ei varsinaisesti vaadi rajausta, mutta itse halusin käyttää asteen tummempaa rajauskynää. Applikaattori on suhteellisen tarkka, vaikka voisi kuvitella, että pehmeän pyöreä muoto veisi tarkkuuden.

Jos haluaisi täydellisen punan esimerkiksi treffeille, olisi tämä loistava tuote siihen! Kestää jonkin verran syömistä, ei tahmaa tai jätä väriä jälkeensä. Väreistä ilmeisesti yksi pysyvimmistä on tämä kuvissakin näkyvä Pink Power. Täydellinen girl power tuote.

Näin tein Matte Shaker meikin: 

  1. Pohjusta huulet kevyesti puuterilla tai huulimeikin pohjustuksella.
  2. Rajaa huulet sopivalla huulten rajauskynällä, käytin Make Up Storen sävyä Russian matt.
  3. Sheikkaa kevyesti Matte Shakeria ja levitä se ohuelti huulille.
  4. Anna kuivahtaa ja kestävä meikki on valmis!

Jos haluaisit vetää niin sanotusti yli viivojen, tällä tuotteella se onnistuu. Pigmentti on niin pysyvä ja voimakas, että se kestää pienen liiottelun huulilla. 😉

Voit myös tehdä erilaisia ombre meikkejä, sillä tämä ei lähde liikkumaan huulella. Mahtavaa sunnuntai-iltaa!

Pssst… Huomisesta lähtien voit hankkia tämän tuotteen esimerkiksi Sokokselta, Kutsu Kauneuteen -viikon alennuskupongilla (-20%)! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta