KEVÄT & SÖPÖYSVAROITUS

Olen pysynyt hyvin hillittynä Kirpun vaateostosten kanssa, mutta apua, onko koituuko tämä kevät nyt tuhokseni?

VaatteetKIRPPU

Tämä kuvan sisältö H&M sivuilta.

Kävin läpi Kirpun vaatteita ja kirppikselle laiton jälkeen sopivia vaatteita jäi jäljelle todella vähän. Vain muutama body ja noin 4 housut! Niistäkin monet ovat jo menossa pieniksi. Ajattelin kokeilla onneani, jos kevät olisi saapunut jo nettikauppoihin ja olihan se, Kappahlin sivut täyttyivät Newbien ja Kaxsin ihanista uutuuksista ja ostoskorini täyttyi sekunneissa. Tosin vaatteet ovat edelleen korissa ja pohdin tarkkaan, mitkä oikeasti lähtevät tilaukseen.

H&M Exclusive -mallistosta löytyi pienelle ihana kokonaisuus (ylläolevassa kuvassa) ja sen laitoin jo tilaukseen, sillä tilasin samalla itselleni bikinit matkaa varten.

Kokoja pohdin pitkään, mutta päädyin tilaamaan H&M:n 86 (ovat mielestäni kapeampaa ja pienempää mallia) ja Newbien ja Kaxsin vaatteista suunnittelen 80 ja 86 -kokoja.

VaatteetKIRPPU2

VaatteetKIRPPU3

Nämä kuvat napattu Kappahlin sivuilta.

Tämä postaus ei sisällä tuottavia mainoslinkkejä.

Mitkä ovat teidän lempparimerkkejä ja mistä olette löytäneet ihania uutuuksia? 🙂

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

2 vastausta artikkeliin “KEVÄT & SÖPÖYSVAROITUS”

  1. Ihania juttuja oot löytänyt! POPilta bongasin raikkaita uutuuksia, saa nähdä mitä lähtee tilaukseen sieltä 🙂 Harmi ettei ehditty tällä kertaa kirppisapajille, viimeksi Kirpun vanhat vaatteet oli meillä kovassa käytössä ja pääsivät vielä eteenpäinkin seuraavalle pikkumiehelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta