KIRPUN KEVÄTVAATTEET OSA 2

Vaatteiden osto Kirpulle on ollut tähän asti satunnaista, osa kirpparilta, osa ystäviltä ja lahjaksi saatuja. En ole varsinaisesti mennyt shoppailemaan Kirpulle, muuta kuin pieniä tarpeita silloin tällöin. Nyt pyysin Kirpulle (aikaiseksi) syntymäpäivälahjaksi sponssausta 80-86 koon vaatteisiin, sillä vaatevarannot olivat todella minimissä kirppismyyntien jälkeen ja osa 74 on jo pieniä. Hoidin homman kerralla kuntoon ja toivottavasti näillä ja aikaisemmilla Kappahlin vaatteilla mentäisiin pitkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

H&M:n Baby Exclusive bodyt ovat ihanan pehmoisia ja tulivat kauniissa pakkauksessa. Bodyt ovat H&M Concious -sarjan luomupuuvillatrikoota. Housut ovat myös Concious -sarjaa ja 100% luomupuuvillaa (sekä Online Exclusive).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vihreä army -tyylinen takki on myös Online Exclusive, eli vain verkkokaupan kautta tilattava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halusin hankkia myös kesäksi ja matkalle lippiksen ja tämä H&M:n raitainen ihastutti. Kappahlin tilauksessa tulleet siniset Newbie nallepöksyt toimivat ihanasti sinivalkoisten bodyjen kanssa. Ah, näitä uusia vaatteita voisi katsella ja kuvailla vaikka koko päivän <3.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs olette mieltä – löytyykö joukosta suosikkeja? Tästä aikaisempaan vaatepostaukseen.

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta