KOHTI UUSIA UNELMIA

Päätös toteuttaa uusia unelmia alkoi kyteä jo viime keväänä. Ajatukset harhailivat, bloggaaminen alkoi tuntua haasteelliselta ja keskittyminen tuntui vaikealta. Saatoin viiden minuutin sisällä tutkia uusia postausideoita, etsiä uusia haasteita elämääni, pestä pyykkiä, somettaa, keksiä reseptejä ja leikkiä lapseni kanssa. Sehän on selvää, ettei tuolla menolla hyvä heilu. Samalla halusin panostaa terveyteen ja treenaamiseen aktiivisesti sekä tietenkin perheeseeni. Taustalla henkilökohtaisia suruja ja muuta käsiteltävää.

Kesällä päätin, että asialle on tehtävä jotain. Aloin miettiä mikä on tärkeintä ja mitä haluan saavuttaa ennen 30 vuoden rajapyykkiä. Tein toivelistaa ja pohdin mikä oikeasti on mahdollista. Tällä kertaa blogi jäi toiselle sijalle. Tai oikeastaan kokonaan listalta pois. Tuntui, että tämä sivu oli käännetty ja oli aika etsiä uusia unelmia. 

Hain lukemaan Master of Business Administration -tutkintoa ja pääsin sisälle kouluun. Lähetin irtisanomisilmoituksen A-Lehdille ja siivosin ylimääräisiä hommia pois lautaselta. Haluan saavuttaa vielä jotain ennen 30 ikävuotta ja vaikka tutkintoa en saisikaan valmiiksi siihen mennessä, on askel otettu eteenpäin.

Täytän tänään 29 vuotta. Juuri nyt ajatukset ovat selkeät ja rauhalliset. Nyt voin keskittyä olennaiseen. Toki tiedän, että opiskelun, töiden ja perheen yhdistäminen ei ole helppoa, mutta olen valmis haasteeseen. Sosiaalinen media, bloggaaminen ja monen asian säätäminen saa jäädä nyt vähemmälle. Eikä koskaan tiedä. Ehkä palaan vielä bloggaamaan, omalle alustalle. Portaalissa työskentely saa kuitenkin jäädä nyt pois.

Olen totaalisen kiitollinen Fitfashionille tästä ajasta ja siitä miten ihania tyyppejä olen päässyt tapaamaan yhteisön myötä. Bloggaaminen ei toki lopu seinään, vaan vasta 2 kuukauden irtisanomisajan jälkeen. Ehkä jätän jälkeeni vielä muutamia inspiroivia reseptejä, kauneusvinkkejä ja perhehöpinöitä.

Vaikka tätä tekstiä kirjoittaessa olo on varsin haikea, olen todella onnellinen. Kiitos rakkaat lukijat, ilman teitä en olisi pitkittänyt tätä päätöstä näin kauan.

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

6 vastausta artikkeliin “KOHTI UUSIA UNELMIA”

  1. Hienoa, että olet osannut pysähtyä kuuntelemaan itseäsi. Se on tärkeää. 🙂

    Oikein ihanaa syntymäpäivää ja onnea tuleviin haasteisiin! <3

    • Kiitos sinulle 🙂 Ihanaa joulun odotusta!

  2. Oikea valinta. Panostat itseesi. Onnea opiskeluun ja hyvää syntymäpäivää!

  3. Voi harmi, jään kaipaamaan blogiasi! Mutta varmasti oikea päätös ja noin se kuuluukin mennä, kohti unelmia 🙂 musta on niin tärkeää että uskaltaa hypätä pois tutusta ja turvallisesta ja avata uusia ovia 🙂 tsemppiä uusiin haasteisiin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 20
Tykkää jutusta