KOKO KEVÄÄN LANKKU

Siinä se on, tavoite, jota olen miettinyt muutaman viikon. Lankku, se inhottava, mutta tehokas vatsalihasliike, tulee piinaamaan minua nyt joka päivä toukokuun loppuun saakka. Aion siis lankuttaa pari minuuttia päivässä, ei ajallisesti mikään iso pätkä, mutta sen jokapäiväinen tekeminen on varmasti haaste aina välillä. Nyt ei ole uusi vuosi, joten miksi tällainen päätös?

Tässä kuussa alkoi mieletön haaste. Haaste, joka tapahtuu Instassa ja kerryttää euroja hyväntekeväisyyteen. Meidän Fitfashionin porukka muutamasta eri kaupungista haluaa haastaa teidätkin mukaan tekemään hyvää. Parasta tässä on se, että voit tehdä itsellesi hyvän teon ja vain jakamalla kuvan siitä, olet mukana. Me hoidamme loput.

Eli mitä sinun täytyy tehdä? Tämä haaste ei vaadi rahaa vaan puhelimen sekä instan. Ota kuva, ihan mikä tahansa, jossa toteutat juuri sun haastetta. Oli se sitten omenan syöminen päivittäin, joka viikkoinen hauistreeni, smoothieiden valmistus tai ihan mikä vaan jonka toivot tapahtuvan koko kevään ajan. Jaa se instassa hashtageilla #ilokiertoon ja #ilokiertoonpori. Meidän Porin tiimissä olet mukana kerryttämässä rahaa Syöpykät -kerholle (lapsisyöpäpotilasperheiden kerho).

Kuvat: Amanda Aho / @Porihalli

Eli jos haluat tehdä hyvää, jaa kuva instassa (#ilokiertoon #ilokiertoonpori) ja 1 euro menee Syöpykät-kerholle! Helppoa kuin heinänteko.

Jos haluat kerryttää johonkin toiseen kaupunkiin tai kohteeseen, käy tsekkaamassa #ilokiertoon Facebook-ryhmä. Sieltä löydät muut kaupungit. Porin tiimissä häärää minun lisäkseni Outi Karita – käy katsomassa hänen postauksensa asiasta.

Jos haluat lähteä mukaan Porin lahjottajaksi, voit olla minuun yhteydessä!

Mä starttaan oman panokseni tänään ja lankutan 2 minuuttia, kuva tulee instaan pian! #ilokiertoonpori

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “KOKO KEVÄÄN LANKKU”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta