KOLMEKYMPPISEN IHOLLA

Kaupallinen yhteistyö: Jurlique / White Bloom Beauty & Lifestyle

Lähestyn kovaa vauhtia 30 vuoden ikää. 30 -vuotias voi näyttää helposti parikymppiseltä tai sitten jo selkeästi vanhemmalta. Ikää arvioidessa siihen voi vaikuttaa vaatetyyli, hiustenleikkaus, -väri tai muotoilu, elämäntyyli, hampaat sekä monesti ihon kunto. 30-vuotiaalla ikääntymisen merkkejä voi olla jo näkyvissä. Elämäntilanteet vaikuttavat monesti myös ulkonäköön. Huoletonta, mahdollisesti varakasta ja tervettä elämää ylläpitävä ihminen voi näyttää paljon nuoremmalta, kuin samanikäinen toveri, jolla elämä on tuonut mukaan stressiä, kiireitä, vanhemmuutta, väsymystä tai sairauksia. Ikääntymistä ei voi pysäyttää, mutta olen vahvasti sitä mieltä, että elämäntyylillä, ihonhoidolla ja ruokavaliolla sekä liikunnalla voi pitää ikääntymisen niin sanotusti aisoissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka olenkin monen mielestä varmasti nuori tyttönen, on ennaltaehkäisy kaiken a ja o. Voisinhan vetää ihan lekkeriksi ja lopettaa itsestäni huolehtimisen. Olen kuitenkin varma, että vaikka merkit eivät näkyisi ihollani vielä 2 vuoden päästä, olisivat ne viimeistään neljänkympin tienoilla löytäneet tiensä kasvoilleni sekä luultavasti kroppaanikin.

Mitä sitten pitäisi tehdä? Miten pitäisi muuttaa tottumuksiaan siirtyessään parikymppisestä seuraavaan lokeroon? Riittääkö sama ihonhoito vai voisiko ottaa jo askeleita jonnekin suuntaan? Noh, olen sitä mieltä, että kaikella kunnioituksella kaikkia ihonhoitobrändejä kohtaan, en koe tarvetta iskeä kasvoilleni neljää eri voidetta ja kohdistettua tuotetta. Minulle riittää kaksi tai kolme hoidollista tuotetta. En myöskään aio ravata kerran kuussa hoidoissa, sillä mummollani, joka on pärjännyt pelkällä bellavitalla koko ikänsä, olisi jotain sanottavaa tässä kohtaa. Mummoni iho on ikääntynyt kauniisti ja iho on pysynyt kimmoisana sekä kuulaana. Olen monesti tullut päätelmään, että kosteus on kaiken a ja o.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihonhoitotuotteiden valinta

Tuotteiden valinnassa voi kuitenkin ajatella vaikka luonnonmukaisuutta, brändin laadukkuutta, tuotteiden koostumusta, tuoksua, sekä tietenkin oman ihon tarpeita. Mielestäni pari, kolme laadukasta tuotetta korvaavat 10 sieltä täältä riipaistua tuotetta, jotka eivät tee mitään ihollasi. Tuotteita on testattava omalle iholle, mikään mainos ei takaa sitä, että se toimii juuri sinun ihollasi.

Itse pääsin tutustumaan sarjaan, josta olin kuullut paljon hyvää. Sarja, jonka moni julkkis on kokenut omakseen ja jonka moni oli todennut tehokkaaksi. Olen pysynyt melko uskollisena muutamalle sarjalle, mutta nyt sain kilpakosijan. Jurlique haluaa ihmiselle terveen ja kauniin ihon. Sarja on ollut olemassa vuodesta 1985 ja toiminut edelläkävijänä luonnollisissa ja korkeatehoisissa ihonhoitotuotteissa. Kestävä kehitys, luonnollisuus sekä kuitenkin tehokkaat ja pitkän tuotekehityksen läpikäyneet tuotteet saivat minut kiinnostumaan.

Itse en valitse tuotetta mainoksen perusteella, ainakaan ihonhoidossa. Olen muuttunut krantuksi ja olen uskollinen, jos löydän jotain hyvää. Hyvän tuotteen käyttö ja tulokset ovat niin vastustamattomia, ettei niistä halua luopua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain kotikäyttöön muutaman tuotteen ja kaksi suurta Jurlique ihastusta sai alkunsa. Herbal Recovery Advanced Serum ja Jurliquen öljy tekivät parissa viikossa ihostani entistä pehmeämmän sekä tasaisemman värisen. Talvi-iholle näiden testaaminen oli täydellistä, sillä kärsin herkästi pintakuivuudesta sekä epätasaisesta sävystä. Molemmat ongelmat ovat tiessään ja iho tuntuu ihanalta. Lisäksi testissä oli ihana kosteuttava kasvosuihke sekä tuhdisti kosteuttava voide. Kummatkin varmasti käytetään loppuun! Nämä tuotteet eivät ole vain minun ikäisilleni, vaan ehkäisevät ikääntymistä ja auttavat ravitsemaan/kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

10 vuoden jälkeen kasvohoidossa 

Kävin viime viikolla kasvohoidossa ensimmäistä kertaa 10 vuoteen. Ihana porilainen White Bloom ja sen omistaja Eira Helminen, kutsui minut Jurlique -hoitoon. Hoidossa tietysti tutkittiin ihoa ja sen kuntoa, puhdistettiin sekä hoidettiin minulle sopivin tuottein. Hoito oli mieletön, enkä todellakaan lähtenyt paikalta tomaatin värisenä, kuten silloin 10 vuotta sitten. Jurliquen tuotteet rauhoittivat ja tasoittivat ihoa puhdistuksen jälkeen. Kuten kotikäytössäkin tämä efekti huomattiin. Vaikka tästä ei varmasti tule minulle mitään jatkuvaa tapaa (vaikka sekin olisi kivaa), oli kasvohoito minulle ihana rentoutumishetki sekä ihonpuhdistuskin tuli tarpeeseen. White Bloomin Eira suosittelee ihmisiä, joiden talintuotanto on vilkkaampaa, käymään puhdistuksessa hieman useammin. Jos taas haluaa rentoutusta ja hemmottelua, on Jurlique -hoito siihen täydellinen vaihtoehto. Eiran käsittelyssä lähtivät kaikki stressaavat ajatukset ulos ovesta ja sain pienen hetken omaa aikaa sekä hemmottelua. (Jurlique -kasvohoitoja saa ympäri maan tietyistä kauneushoitoloista).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikä sitten on tärkeintä kolmekymppisen ihonhoidossa?

Liikunta, raikas ulkoilma, hyvä ruokavalio sekä hyvät ihonhoitotuotteet. Tärkeintä on ravita itseään antioksidantein, kosteuttavin raaka-ainein sekä laadukkain tuottein, ulkoa sekä sisältä. Mikään rasva ei tee ihmeitä, jos et huolehdi itsestäsi muuten.

Itse käytän hyvää puhdistustuotetta, joka ei kuivata liikaa. Seerumia tai hoitovettä, jotka kosteuttavat sekä ravitsevat. Kolmantena hyvää voidetta, talvisin tuhdimpaa, kesäisin kevyempää. Hoitovesi toimii minulla helpottaen voiteen imeytymistä, mutta joskus laitan kevyen seerumin ja sen jälkeen voiteen. Uutena tulokkaana öljy tipautetaan vaikka voiteen sekaan ja painellaan iholle. Öljy tekee ihon pehmeäksi, kuulaaksi sekä tasoittaa ihon sävyä. Kaikkea ei todellakaan tarvitse käyttää, mutta talvisin oma ihoni tarvitsee hieman lisähoitoa.

Pääasiana kaikissa tuotteissa on kuitenkin laadukkaat kosteuttavat raaka-aineet. Niillä pääsee pitkälle.

Kun ennen pärjäsin oliivipalasaippualla ja kevyellä kosteusvoiteella, tarvitsen nyt hieman lisäapua jos haluan pitää ihoni heleänä ja kosteutettuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistakaa ottaa hetkiä itsellenne ja panostakaa ihonhoitoon. Kynttilät, puhdas kylpyhuone, sinua miellyttävät hyväntuoksuiset sekä laadukkaat tuotteet voivat saada jokaisen illan tuntumaan rentouttavalta. 10 minuutin kasvohoito, kotonasi, ei vie kauaa aikaa ja saa hyvälle tuulelle. Tai sitten kävelet kauneushoitolan ovista sisään rentoutumaan. Vanheneminen on varmasti näin mukavampaa.

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta