KOTINI: KERRANKIN SIISTI KODINHOITOHUONE

Kaikki, jotka ovat asuneet yksiössä tai pienemmässä asunnossa, jossa ei ole tilaa erilliselle kodinhoitohuoneelle, tietävät millainen riesa kylpyhuoneesta voi tulla. Pölyä, likaa ja sotkua ilmestyy jatkuvasti, sillä suurin osa päivän toiminnoista tapahtuu kylppärissä. Omakotitaloon muutettaessa kodinhoitohuone oli luksusta. Huone, jossa voi pestä vain pyykkiä ja säilyttää vuodevaatteita. Toki nykyään hiustenhoitopisteeni sijaitsee tässä huoneessa, mutta näin pysyy wc-tila vapaana hiuksista ja tuotekasoista.

Kodinhoitohuone oli kerrankin täydellisen siisti, joten päätin napsaista muutaman kuvan teille ja jatkaa Kotini -postaussarjaa tällä huoneella.  Vaikka kodinhoitohuone on täysin luksusta, eikä siellä montaa asiaa tehdä, on se silti melko usein kuin pommin jäljiltä. Taitaa olla yleinen lapsiperheen ongelma…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt jatkan siivoilua, Kirppukin vaihteeksi nukkuu pidempiä päikkäreitä – luksusta!

Ensiviikolla alkaa virallisesti syyskuu ja pikkuhiljaa sitä on myönnettävä, että kesä on todellakin ohi. Mutta, toisaalta… Kynttilät, syysaurinko, raikkaassa ilmassa lenkkeily, arki ja harrastukset – onhan se ihan kivaa myös.

-sonjaaleksandras

 

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta