KOTINI: MEIDÄN OLOHUONE

Kotini -postaussarjan viimeisiä postauksia viedään, eli nyt vuorossa on olohuone. Tämä huone ei ole ollut helpoin sisustettava ja olen ehkä tehnyt muutamia hieman erikoisiakin ratkaisuja, mutta tällä hetkellä olen melko tyytyväinen huoneen järjestykseen. Pidän avarista tiloista ja olen pyrkinyt tuomaan esille ikkunoita avaruuden luomiseksi. Pidän vaaleista sävyistä ja puhtaista linjoista, joku voisi ajatella kolkkona, mutta minimalisti minussa on pitänyt sisustuksen todella simppelinä.

Ainoa todellinen ongelma on tällä hetkellä suuri valkoinen matto. Ohut matto, jossa näkyy kaikki lika ja tahrat. Ei siis mikään ideaali ratkaisu lapsiperheelle. Lattia on edellisen asukkaan valitsema ja itse siis pidän vaaleasta lattiasta, joten olen pyrkinyt tuomaan vaaleaa matoilla ja verhoilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musta sohva on jo 8 vuotta vanha ja edelleen pitänyt pintansa. Ei saisi ikinä aliarvioida Ikean mahdollisuuksia! Sohva on niin rakastettu, että vaikka haaveilen toisinaan kulmasohvasta, en osaisi luopua tästä kokonaan. Sohvapöytämme on taas Vepsäläiseltä Medley -niminen ihanuus ja viettänyt vasta ensimmäistä vuottaan meillä. Sitä ennen pärjäsimme ilman pöytää. Pöytä on loistava, todella tukeva ja yksinkertainen suunnittelultaan. Tukevuus on plussaa varsinkin pienen lapsen kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen hyvin minimalistinen ja Kirpun syntymän jälkeen varsinkin. Kaikki ylimääräinen on pois pöydiltä, eikä varsinaisia koriste-esineitä meiltä löydy montaa. Siivousinto ja minimalismi toimivat hyvin yhteen, joten ehkä siksikin toimiva ratkaisu.

Nyt kaipaisin ehkä jotain uutta sisustustyynyä, mutta lompakon nyörit pysyvät nyt kiinni sen suhteen. Saa nähdä jos vaikka New Yorkista löytyisi jotain kivaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TV-taso on 80-luvulta säilynyttä Muuramea, hieman tuunattuna uusilla jaloilla sekä maalipinnalla. Hyvin kestänyt kaluste siis omasta lapsuudenkodistani. Tuoli on peräisin Ikeasta, opiskeluaikoina hankittu, mutta pysynyt kauniina ja sopii hyvin muihin kalusteisiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällainen on siis olkkarimme ja keittiön lisäksi käytetyin huoneemme.

Mitäs mieltä olette kotini-postauksista?

Aikaisempia kotini-postauksia:

KOTINI OSA 1: LEMPIHUONEENI

KOTINI: KEITTIÖ

KOTINI: KERRANKIN SIISTI KODINHOITOHUONE

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “KOTINI: MEIDÄN OLOHUONE”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta