KROPASSA NÄKYY JO MUUTOS

Olen melko päättäväinen luonne ja kun päätin taas lähteä uuteen valmennukseen mukaan, pohdin, että minun täytyy tehdä jo alussa selväksi, että kirjaimellisesti en pysty noudattamaan ohjeita ja pidemmällä tähtäimellä se on varmasti ihan viisastakin. Aina tulee juhlia ja muita, jossa ei kehtaa pyytää oman ruokavalion mukaista ruokaa, sillä kyseessä ei ole kuitenkaan mikään lääkärin määräämä dieetti. Nyt kolme viikkoa myöhemmin, vaikka olen juhlistanut ystäväni polttareita ja tyttöjen iltaa, on olo aivan mieletön. En koe, että nämä poikkeukset ovat haitanneet, vaikka varmasti ilman niitä olo olisi vieläkin huikeampi. Kropassa näkyy jo sellainen muutos, jota olen toivonut, enkä malta odottaa mitä kaikkea tässä vielä ehtii tapahtua.

sonjaaleksandras-34

Viime viikko meni treenien osalta nappiin. Itsehän olen mukana Puretreenin edistyneet 2.0 -ohjelmassa, missä jo yhden Puretreenin tehneet saavat täysin uudet ohjeet ja ehkä hieman tehokkaammat treenit. Sen kyllä huomaa. Haastetta on ollut ja se on todellakin hyvä asia. Jos treenit olisivat tuttua ja turvallista, helppoa ja kevyttä niin eihän tulosta tulisi.

Vaikka olen treenannut ja syönyt hyvin aiemminkin, nyt tarkempien ohjeiden kanssa tulosta tulee eri tavalla. Pöhötys ja nesteet lähtevät liikkeelle, kroppa selkeästi ”tiivistyy” ja vaikka kyseessä on pieniä muutoksia, sen huomaa jo itse. En ole käynyt edes vaa´alla tai mittaillut sen enempää, mutta huomaan muutoksen vaatteissa ja olo on vaan keveämpi.

sonjaaleksandras-36

Kuvat: Amanda Aho

Kun tästä mennään vielä muutama viikko eteenpäin, toivon, että pystyn pitämään saman tsempin päällä treeneissä. Ruokavalion kanssa tuskin tulee ongelmia. Puren kanssa ihaninta on se, ettei odota sen loppumista, sillä matka on niin mahtava!

Hei teille, jotka seurailitte minua Fitfashionfi snäpissä viime viikolla, voitte lisätä mun oman snäpin listoillenne: sonjaaleksblog. Nähdään siellä! 😉 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta