KUKKASEPPELE JA PIKAKIHARAT JUHANNUKSEEN!

Juhannukseen on enää muutama päivä ja ajattelin jakaa teille pienen kiharavinkin. Juhannuksena mökkeillessä tai kotona rentoillessa ei tarvitse panostaa ulkonäköön, mutta on kiva hiukan laittautua. Minun lempparihiustyyli on rento kiharakampaus ja sen voi höystää kauniilla pannalla tai kukkaseppeleellä Juhannuksen kunniaksi. Kiharoita voi tehdä monella eri tapaa, mutta itse olen tykästynyt suoristusraudalla muotoilemiseen ja tässä käytettyyn siksak -tyyliin. Siksak -tyylillä saa lainemaiset ja rennot kiharat, jotka toimivat nimenomaan mökki- tai festarityylissä. Tällä kertaa tein nimenomaan pikakiharat, jotka syntyivät ihan muutamassa minuutissa. Rennompi tyyli syntyy niin, ettei ihan jokaista hiusta käsittele millintarkasti ja hajakarvoja voi olla suorina siellä täällä.

P6210620

Näin teet pikakiharat:

1. Tupeeraa hieman tyveä, ja kampaa pinta sileäksi.

P6210572

2. Suihkuta puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin monitoimisuihketta/lämpösuojasuihketta tms. Kääntele muotoiluraudalla melko suuria (mutta litteitä) osioita siksakkiin, eli pidä rauta vaakatasossa, käännä rauta ”alas”, sitten ”ylös”. Älä tee liian nopeita liikkeitä vaan liu´uta hitaasti hiusta käännösten aikana. Jos haluat perusteellisen käsittelyn, aloita alaosista pitäen päälliosan hiukset kiinni, edeten ylöspäin. Nopeassa versiossa voit ottaa hiuksia sieltä täältä kihartaen suurimman osan hiuksista.

P6210576

P6210577

3. Suihkuta hiuksiin suolasuihketta (käytän Balmainin Texturizing Salt Spraytä) ja puristele kiharoita. Suolasuihke antaa rakennetta ja sopivaa beach look -fiilistä kampaukseen.

P6210615

P6210616

4. Pikakiharat ovat valmiina ja voit asetella pannan päähän ja nauttia rennosta Juhannuksesta!

P6210698

P6210645

(Kukkapanta ostettu Glitteristä.)

Näillä pikakiharoilla menen luultavasti koko Juhannuksen, lopulta kulahtaneista kiharoista saa sitten tehtyä kivan nutturan, jossa on hyvää voluumia pohjalla!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “KUKKASEPPELE JA PIKAKIHARAT JUHANNUKSEEN!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta