KUULUMISET JA ODOTUKSIA VUODELLE 2016!

Joulu on vietetty ja vuosi 2016 on oven takana. Ensimmäinen Joulu Kirpun kanssa on takana ja ihanat muistot siitä jäikin. Paketteja ja joululauluja, ruokaa ja saunomista, yhdessäoloa perheen ja sukulaisten kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täysin huoletta Joulu ei silti mennyt. Kirppu oli kovassa flunssassa koko pyhien ajan ja loppujen lopuksi jouduimme päivystykseen sunnuntaina korvatulehduksen takia. Reipas poju jaksoi silti päivisin leikkiä ja olla hyväntuulinen, yöt vain hulinoitiin ja itkettiin korvasärkyä. Aloitimme antibiootit ja nyt tilanne alkaa olla parempi. Seuraavatkaan pyhät eivät taida mennä ihan terveenä, sillä alkoi miehelläni nyt kuume. Tämä Uudenvuoden aatto menee siis rauhallisissa merkeissä.

Nyt on taas ihana olla kotona Joulun reissaamisen jälkeen, polttaa takkaa ja sytyttää kynttilöitä. Ulkonakin on vihdoin hieman talvisempaa ja saa nauttia raikkaasta pakkasilmasta. Nautimme vielä muutamista rauhallisista välipäivistä ja ensiviikon maanantaina alkaa taas arki ja uudet kujeet. Viikonloppuna käymme vielä juhlimassa ystäväni 30-vuotis juhlia, mutta sen jälkeen alkaa ”perinteisesti”, terveellisempi tammikuu ja vuosi 2016!

Rakastan sitä fressiä vuoden alkua, korvista tulevat suklaat ja raskaat ruoat, ja on ihana palata takaisin terveellisempään ruotuun. Emme tee mieheni kanssa mitään varsinaisia lupauksia, mutta terveellistä ruokaa ja lisää treeniä on luvassa. Ruoan suhteen käyn tyhjentämässä kaupan vihannesosaston ja kehitteillä on erilaisia smoothieita, kasvisruokia sekä terveellisiä välipaloja. Näistä saatte tietää postauksien muodossa tammikuussa. Freesiin alkuun kuuluu myös runsas saunominen sekä ihonhoitokuuri. Salilla käynnit jatkuvat ja kotitreenejä/kehonhuoltoa luvassa lisää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuosi 2016 ja tarkemmin kevät tuo tullessaan myös ainakin yhden etelänmatkan perheen kesken sekä kaupunkiloman jossain päin Eurooppaa tyttöjen kanssa. Joululahjaksi mieheltäni sain liput Adelen konserttiin Tukholmaan, joten kaikkea ihanaa on tiedossa. Maaliskuussa on tietenkin Kirpun 1-vuotisjuhlat ja niiden suunnittelua on luvassa alkuvuodesta. Kesällä tanssitaan veljeni häitä ja nautitaan kesäkuukausista ennen töihinpaluutani. Kirpusta on kovaa vauhtia tulossa taapero ja hänen päivittäiset temmellykset tuottavat iloa varmasti jokaiselle päivälle. Toiminnantäyteinen kevät siis tulossa, en malta odottaa!

Blogin 2016 näyttää tuovan tullessaan pääasiassa kauneutta, äidin hyvinvointia, ruokaa ja Kirpun kasvun/kehityksen seuraamista sekä yleistä asiaa äitiydestä.

Haluan kiittää lukijoitani, sillä ilman teitä ei tätä blogia olisi <3.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Millaisia odotuksia teillä on vuodelle 2016?

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

4 vastausta artikkeliin “KUULUMISET JA ODOTUKSIA VUODELLE 2016!”

  1. Ihanalta kuulostaa teidän tuleva kevät ja vuosi 🙂 Meillä meni vähän samoissa tunnelmissa, yöt itkettiin poskihammaskipua, mutta päivät olivat tavallisen touhukkaita. Omat odotukset ensi vuodelle on aika korkealla, kun typsy kasvaa ja aloitan itse koulun <3

    • Hampaat ja korvakivut kyllä tekee öistä kamalia, onneksi päivät sentään mennään tosiaan ihan iloisesti. Väsyneesti mutta onnellisesti 😀 paljon odotuksia sielläkin suunnalla siis! Nyt pitäisi osata nauttia jokaisesta päivästä, koska aika menee järkyttävän nopeaa.

  2. Täälläkin halutaan alottaa taas joulun ja uuden vuoden mässäämisen jälkeen tavallinen ja terveellisempi arki, hullua miten sitä tuleekaan syötyä! Eniten tietty odotan huhtikuussa syntyvää pienokaista 🙂 sulla on kivanoloinen blogi, hamstraan itselleni lisää äitiysaiheista luettavaa. 🙂 Hyvää uutta vuotta!

    • Kiva kuulla! Ihana saada lukijoita lisää! Joo ja syöty on ja paljon :D. Niin paljon että odottaa pelkkiä freshejä ruokia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta