LÄMPÖÄ KOTIIN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen aloittanut jo hieman joulufiiliksen luomista kotiin. Tänä vuonna aion tehdä enemmän Joulua ihan vain Kirpun takia. Aikaisempina vuosina olemme viettäneet Joulua vanhempiemme/sukulaistemme luona, joten olen pitänyt koristeet minimissä kotona. Nyt aiomme olla osittain myös kotosalla ja minusta on ihana laittaa Kirppua varten hieman jouluista tunnelmaa, vaikka hän onkin vasta alle vuoden (eikä varmasti muista ajasta mitään), mutta pitäähän sitä lapselle tehdä tutuksi perinteet jo vauvasta saakka.

Hankin sisälle valokoristeen ja ulos laitoimme hieman myös valoja kranssiin ja puuhun. Sisällä tekstiilit ovat vaihtuneet talvisempiin/jouluisempiin. Pidän edelleen hyvin yksinkertaisesta sisustuksesta, joten mikään Joulukoristepommi ei ole lähiaikoina räjähtämässä meidän huushollissa. Tuon hieman punaista ja kultaa sisustukseen, mutta hillitysti. Pidän perinteisistä joulukoristeista, enkä niinkään blingbling -tyylisistä. Hankimme myös kultaiset pallot tulevaan kuuseen. Se tuleekin olemaan meidän ensimmäinen joulukuusi, joten hieman jännittää minne se oikein mahtuu ja kuinka saan pidettyä 9kuisen Kirpun siitä erossa. Ideoita? (Ehdotin miehelleni muovikuusta, jotta ei tarvitse miettiä neulasten joutumista jokapaikkaan, mutta se ei käynyt…)

Odotan Joululta eniten ruokaa ja tietenkin Kirpun ensimmäisen paketin avaamista sekä mahdollisen Joulupukin tapaamista.

Mites te lukijat, mitä odotatte Joululta?

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta