LOMAFIILIKSET ALHAALLA

Viikon loma auringonlämmössä – mahtavaa eikö?

Eilen lomafiilikset muuttuivat ahdistukseksi ja pojan terveys huolettaa lomalle lähtiessä. Se, jota olimme vältelleet kuin ruttoa ja pysytelleet pois yleisistä leikkipaikoista kahden viikon ajan. Korvatulehdus. Se ilkeä lastentauti, joka on pahinta mitä lentokoneessa voi sairastaa. Pahassa korvatulehduksessa kielletään lentäminen kokonaan. Vaarana piilee tärykalvon puhkeaminen. Saimme luvan lähteä, sillä toisessa korvassa oli vielä toistaiseksi lievä tulehdus. Saimme kunnon tropit ja nyt vain toivotaan parasta.

image1-7

Lomafiilikset eivät varmasti ole katossa, jos poika huutaa koko lentomatkan ja kärsii meidän vanhempien päätöksestä lähteä matkalle. Muistan itse lentäneeni flunssassa ja sekin teki kipeää – kuinka sitten korvatulehdus? Antibiootit ehdimme aloittaa 2 päivää ennen lentoa, mutta paine joka korvissa on, ei lähde vielä hetkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laukut ovat lähes pakattuina ja kaikki tykötarpeet Kirpun sairastamiseen on hankittu. Nyt ei auta kuin toivoa, että Kirppu saa tarvittavan avun kipulääkkeistä.

Mutta, kysymys, miksi Kirppu on ollut tammi-helmikuun terveenä ja nyt sairastuu? Why oh why?

-sonjaaleksandras

PS. Kirjoitan ensi viikkoa varten joitain postauksia, joten täyttä hiljaisuutta ei ole luvassa! Saattaa olla, että kirjoitan myös matkalta puhelimella kuulumisia. Olin jo pakkaamassa tietokonetta mukaan, kunnes sain täyskiellon mieheltäni olla työskentelemättä matkalla. 😀

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta