LUMOAVA PANANG CURRY (GL, M)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä ruoasta on tullut ihan lemppari viikonloppuruoka! Löysin tämän ruoan kokeiltuani erilaisia gluteenittomia ja maidottomia reseptejä ja tämä muokkautui kokeilujen jälkeen todella hyväksi. Ja yllättävää kyllä, tämä on superhelppo tehdä.

Epäröin aluksi maapähkinäpohjaista kastiketta, sillä en ole koskaan pitänyt pähkinöistä ruoan seassa. Mutta maapähkinät tuovat kastikkeeseen ihanaa makua ja ruokaisuutta. NAMM! Monelle varmastikin tuttu Panang Curry on usein Thaimaalaisten ravintoloiden listalla ja tämä ei mielestäni ole yhtään hassumpi itsetehtynä. Valmis Panang Curry -tahna on hyvää ja itsetehtynä olisi aikamoisen vaivan takana, joten tässä kohtaa turvauduin kaupan hyllyyn. Kaffirlimenlehtiä löytyy maustehyllystä ja ne tuovat tärkeän osasensa tähän ruokaan ja sen makumaailmaan.

Ei muutakun reseptiin….

PANANG

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah, onneksi tätä on vielä jääkaapissa odottamassa!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

3 vastausta artikkeliin “LUMOAVA PANANG CURRY (GL, M)”

  1. Voisit laittaa ohjeen blogitekstiin, kuvan teksteistä ei saa selvää ja silmiin sattuu kun yrittää lukea 😀 ei toimi valkoinen teksti noin vaalealla pohjalla.

    • Ok, näytöissä varmaan eroja miten se valkoinen erottuu, mutta jatkossa laitetaan selkeämmin! Kiitos kommentista! Ideana näissä on ollut kuvan ja tekstin yhdistäminen, jotta on helppo tallentaa resepti kuvana esim. puhelimeen. Mutta kehitellään! 😉

    • Korjasin tekstin pohjan nyt värilliseksi niin pitäisi toimia paremmin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta