LUONNOLLISEMPI IHONHOITO REISSUSSA

Olen melko kauan käyttänyt tiettyjä tuotteita ihonhoidossa ja avannutkin niitä täällä blogissani. Rakastan oikeastaan ihan nitisevän puhdasta tunnetta niin iholla kuin hiuksissa, joten yleensä valitsen hyvin puhdistavat tuotteet meikinpoistoon. En ole koskaan innostunut puhdistusvesistä, enkä nähnyt niiden käytössä mitään innostavaa. Olen myös aina luottanut Shiseidoon ihonhoidossa, enkä ole sen koommin halunnut sarjaa vaihtaa, vaikka on tullutkin testattua monia eri sarjoja. Luonnonkosmetiikka on puhuttanut jo jonkin aikaa, nyt oli minun aikani testata sitä kunnolla. New Yorkissa minulla oli hyvää aikaa tutustua uusiin tuotteisiin ja kaksi niistä veivät sydämeni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luonnonkosmetiikka on pysynyt vielä tähän asti minulta hieman kaukaisena. Kosmetiikan kemiaa, ihon toimintaa ja tuotteiden sisältöjä tutkineena, olen aina päätynyt siihen, että tavallinen, hyvin tutkittu, kosmetiikka on hyvää ja varsinkin, jos iho on herkempi. Luonnonkosmetiikka voi herkästi allergisoida kasvipohjaisuuden sekä tuoksujensa (kyllä, luonnollisetkin tuoksut aiheuttavat allergiaa) takia, joten en ole edes pidempiä aikoja niitä testannut. Nyt halusin kuitenkin päästää itseäni pois tästä ajattelusta ja sainkin testiin Mádaran tuotteita ja reissussa niistä kaksi tulivat päivittäiseen käyttöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mádara Micellar Water*

Puhdistusvesi, jolla saa meikit sekä epäpuhtaudet pois. Tuote lupaa tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä tuote oikeasti tekee sen minkä lupaa. Iho jää raikkaaksi, tuoksu on hyvä ja iho todella puhdistuu. Ei ehkä ihan se nitisevän puhdas, mutta poistaa ainakin oman suhteellisen kevyen meikin (meikkivoide, kulmakynä, rajaus, huulipuna jne.) hienosti pois. 

Mádara SOS HYDRA recharge cream*

Tuote lupaa kosteuttaa janoisempaakin ihoa, rauhoittaa ja palauttaa hehkua iholle. Kyllä ja kiitos! Tuote oikeasti tekee sen. Ja tuoksukin on ihan jees! Ihana vaaleanpunainen voide humahti iholleni nopeasti, eikä jättänyt tahmeaksi tai klähmäiseksi. If you know what I mean… Tätä tuotetta käytän aamuin, illoin. Toimii!

Saadessani tuotteet, ajattelin, että noh, kokeillaan nyt ja palataan sitten normituotteisiini, mutta nyt taisi käydä toisinpäin. Aion edelleen puhdistaa kotioloissa kasvoni puhdistusvoiteella, mutta kosteutukseen tämä Mádaran voide jää. Puhdistusvesi on kätevä matkalla ja aamuisin kun haluaa nopean freesauksen.

Luonnollisempi kosmetiikka kehittyy kokoajan ja toivonkin löytäväni tulevaisuudessa yhtä hyviä tuotteita käyttööni. Ehdoton en edelleenkään ole, mutta avoimempi ehkä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

*Tuote saatu blogin kautta testiin.

Nyt kun syksy alkaa viiletä, huomaan, että ihoni todella janoaa kosteutta. Seuraavaksi taidan esitellä teille kosteusnaamion auttamaan pintakuivaa ihoa.

Onko muita Mádaran käyttäjiä?

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta