MAAILMAN HELPOIN VANILJAJÄÄTELÖ (NANAJÄDE, M)

Nanajädet ovat tulleet tutuiksi täällä blogin puolella, mutta nyt halusin taas väsätä ihan perinteistä vaniljan makuista nanajädeä, ilman mitään ylimääräisiä marjoja tai makuja. Tällä hetkellä oma kesäherkuttelu on toisinaan maltillista, mutta toisinaan vedän jäden päivällä ja mehujään illalla. Vaniljajäätelö on yksi lemppareistani, joten nyt halusin korvata aidon herkun tällä nanajädellä. Itseasiassa taidan tykätä tästä vielä enemmän!  Itsetehdyksi jädeksi tämä on ehkä maailman helpoin.

Ylipäätään kesäisin on vaikeampaa pitää kiinni ruokailurytmeistä ja siitä kuuluisasta ruodusta. Toki pitää välillä herkutella, mutta päivittäiset jädetuutit ja grilliherkut saavat takuuvarmasti pyllyn hyllymään. Jos et siis halua niitä kiloja syksyä varten karistettavaksi, voi jäden korvata välillä tällä nanajädellä.

VANILJAINEN NANAJÄDE

2 jäistä banaania

0,5 dl kauramaitoa

puolikas vaniljatanko

(kuivattuja mulperimarjoja, chian siemeniä jne)

Laita banaanit, kauramaito ja vaniljatangon siemenet blenderiin ja aja tasaiseksi. Lisää kauramaitoa tarvittaessa. (Vaatii melko tehokkaan blenderin.) Koristele valmis annos haluamasi tavalla ja nauti auringon paisteessa!

Huom! Kannattaa hyödyntää tähän reseptiin jo hieman kuoresta ruskettuneet banskut. Pilko ne pakkaseen ja käytä myöhemmin nanajädeä varten. 

Tänään on ensimmäisen lomaviikon perjantai. Viikko meni nopeasti, mutta olen super iloinen, sillä näin paljon rakkaita ystäviäni ja sain nauttia kiireettömästä menosta. Treenit jäivät sivusuun, sillä sain jälleen pienen kesäflunssan ja närästysoireet ottavat jälleen pientä paluuta. Niistä huolimatta täällä kaikki hyvin. Nyt lähdemme nauttimaan hetkeksi takapihan auringosta <3

Lisää nanajäde -reseptejä TÄÄLTÄ 😉

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “MAAILMAN HELPOIN VANILJAJÄÄTELÖ (NANAJÄDE, M)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta