MAALISKUUN SUOSIKKEJA

Taas on aika käydä viime kuun suosikkeja kosmetiikan parista. Tällä kertaa muutama villi valinta, sillä olen testannut ikisuosikkien tilalle uusia kosmetiikka tuotteita. Tärkeintä ihonhoidossani on aina ollut hyvä puhdistus, monipuolinen kosteutus sekä luonnollinen meikki pitäen ihon hengittävänä sekä raikkaana.

Kaikki eivät syrjäytä vanhoja kokonaan, mutta pärjäävät hyvin kilpailussa. Muun muassa rakkauteni Shiseidon Ibuki hoitoveteen ei ole loppunut, mutta tässä kokeilussa yksi tuote pääsi kuitenkin lähelle. Toinen tuote joka itseasiassa syrjäytti vanhan, oli dödö. Aiemmin käyttämäni hajusteeton Erisan anti-perspirantti vaihtui kokonaan uuteen tuotteeseen.

Deo-Kristall Mineral Stick

Tämä tuote ei ärsytä, ei tuoksu ja pitää hien loitolla! Loistava deo minulle, sillä en pidä tuoksuvista deotuotteista, vaan haluan kainalon täysin ”neutraaliksi”. Deo-Kristall on siis luonnon alumiinia sisältävä, eli hellävaraisempi kuin tavallisia alumiiniyhdisteitä sisältävä deo. Tämä on todellinen kiistanaihe, mutta totuus on se, että itse tarvitsen antiperspirantin tehon, enkä pärjää pelkällä alumiinittomalla deolla. Tämä luonnonmineraali deo toimii siis minulla täydellisesti! Vaatteisiin ei jää jälkiä tai tuoksuja.

Otan kuitenkin mielelläni suosituksia vastaan alumiinittomista, tuoksuttomista tuotteista, jotka oikeasti toimivat! 

Lancôme Hydra Zen Beauty Essence

Tämä tuote tuli kilpailemaan ikisuosikkini rinnalle ja tuotteen kuvauskin on melko lähellä Ibukin hoitovettä. Tasapainottava, rauhoittava sekä kosteuttava hoitovesi – juuri sitä mitä tarvitsen. En osaisi enää olla ilman hoitovettä, joten tuote tuli tarpeeseen ja jatkuvaan käyttöön. Nyt 2 viikkoa myöhemmin voin todeta ihoni pysyneen tasaisen kosteutettuna sekä tasaisena. Melko samanlaisena kuin Ibukin kanssa. Koostumus on ehkä asteen verran kuivemman tuntuinen, mutta kosteuttaa kuitenkin melko hyvin. Voide imeytyy hienosti tämän jälkeen. Voin suositella!

Lumene Lähde Pure Arctic Hydration -kosteuttava kasvosuihke

Tämä kasvosuihke tuli tarpeeseen. Kevään lämpötilanmuutokset ja kuiva ilma saavat ihon kuin ihon kuivahtamaan. Käytän suihketta usein iltaisin vielä voiteen päälle ja aamuisin juuri ennen meikkivoidetta. Iho pysyy kosteutettuna ja kuulaana. Tätä voisi suihkia päivän mittaan kasvoille, mutta sitä en ole vielä ottanut tavaksi. Lumenen uutuudet jatkavat ihastuttamistaan.

Lumene Sisu Moisture Remedy Day & Night Cream

Tämä suomen raikkaalta luonnolta tuoksuva sisuvoide on pehmeä, helposti levittyvä sekä talven viimoilta suojaava. Tuote sisältää siis puhdasta pohjoista lähdevettä sekä pohjoisen männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteiden antioksidantteja. Sisuvoide suojaa siis vapailta happiradikaaleilta ja lupaa palauttaa ihon luonnollisen hehkun. Olen täysin koukussa tämän voiteen suomalaiseen tuoksuun ja pehmeyteen. Plussaa myös siitä, että se sopii aamuin illoin käytettäväksi (ei sisällä suojakertoimia). Toki tällöin käytän meikkivoidetta, jossa on suojakerroin.

Lancôme L´Absolu Rouge, Rôse Rose Matte

Tämä huulipuna ihastutti heti mattaisen utuisella roosan sävyllä. Etsin täydellistä kesäsävyä ja vaaleanpunaiset ovat olleet lähiaikoina mieleeni. Tämä huulipuna on pehmeä, kestävä ja antaa kauniin pinnan.

Shiseido Full Lash Volume Mascara

Tämä tuuheuttava ja erotteleva maskara antaa juuri sopivan lopputuloksen omiin ripsiini. Tuuheutta saa kerrostamalla tuotetta ja pituutta tulee suhteellisen nopealla lisäyksellä. Tällä ei myöskään saa aikaan paakkuista lopputulosta. Maskara ei karise tai leviä päivän aikana. Sen saa pois lämpimällä vedellä tai meikinpoistoaineella. Aluksi maskarasta ei tunnu saavan mitään irti, mutta muutaman kerran jälkeen tuote alkaa toimia täydellisesti. Harjan kaareva muoto toimii mielettömän hyvin!

Tällaisia kosmetiikkalöytöjä tällä kertaa! Löytyykö teiltä samoja suosikkeja?

Edellinen kosmetiikkapostaus: HELMIKUUN SUOSIKKEJA!

sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “MAALISKUUN SUOSIKKEJA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta