MAANANTAI – MISSÄ ENERGIAT?

Poikamme herättää minut klo 7:30. Mietin ensimmäisenä, että miten ihmeessä olen näin väsynyt? Muistan yölliset heräämiset, rankan viikon ja silmäpussit. Syke nousee jo matkalla vessaan. Henkisesti ja fyysisesti rankempi viikko on vienyt mehut ja maanantain auringonnousu tuli aivan liian aikaisin. Muistan viikko sitten heränneeni maanantaihin täydellä virralla ja energialla. Missä ne energiat nyt on?

Vuoden yksi kiireisimmistä viikoista töissä on nyt ohi. Viime viikkoon liittyi muutakin kiirettä, raskaita päiviä ja ajatuksia. Tälläkin hetkellä aivot lyövät tyhjää ja blogin kirjoittaminen tuntuu vaikealta. Pian koittaa taas töihin lähtö ja energiat on löydettävä taas uudestaan.

Kirjoitin postauksen unesta ja sen merkityksestä kehitykseen. Lupasin keskittyä lepoon ja aikaisin nukkumaanmenoon. Olen onnistunut jo vähän paremmin, mutta viime öiset heräämiset pojan kanssa veivät taas mehut totaalisesti. En tajua miten selvisin 10 herätyksestä vauvavuotena, kun jo kolme ovat täyttä tuskaa. Väsymys tappaa kaikki luovuudenhalut ja siksi onkin vaikea keskittyä bloggaamiseen töiden lisäksi. Onneksi yleensä luovuuden rajamailla tapahtuu jotain, joka saa taas energiat kohdalleen ja ideoita tulvimaan. 

Nyt tekisi hyvää kahvi ja auringonpaiste. Voisi kääriytyä päikkäreille ja levätä viikonlopun työt pois. Onneksi enää pari päivää työpuristusta ja sitten saan vapaata tärkeimpien kanssa.

Ja mitä blogiin tulee, energiat palaavat yleensä silloin kun niitä vähiten odottaa. Eli toivottavasti pian – pysykää siis siellä ihanat <3

-sonjaaleksandras

ps. En voi uskoa miten jo ensiviikolla poikamme täyttää jo kaksi! Synttäreiden suunnittelua siis tiedossa.

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “MAANANTAI – MISSÄ ENERGIAT?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta