MATKALLA: UPEA GRAND ALONDRA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loma on takana, tietokoneenruudussa vilisevät lomakuvat ja ikkunasta tervehtii loskainen ja harmahtava keli. Toisaalta ihanaa olla kotona, mutta pakatessa poikaa talvivaatteisiin huudon saattelemana mieli halajaa takaisin 20 plussa-asteeseen.

Loma meni kaikenkaikkiaan hienosti. Tulossa vielä postausta aiheesta vauvan kanssa lomalla, mutta sen voin kertoa, että lomailu oli sanotaanko erilaista kuin ennen, luonnollisesti. Kelit eivät olleet sitä parasta mahdollista, mutta saimme kuitenkin parina päivänä kunnolla aurinkoa. Rusketuksesta voi vain haaveilla, mutta ihania lomakokemuksia on sitäkin enemmän.

Parasta tällä lomalla oli ehkä majoitus. Finnmatkojen tarjoama Alondra Villas & Suites oli kuviakin upeampi kokemus ja paluu tavalliseen hotelliin voi olla karu. Toivomuksena oli ennen matkan varausta oma keittiö ja mahdollisuus olla rauhassa. Ajateltiin, että vauvan kanssa kaikkein helpointa on olla omassa kämpässä, ilman varsinaisia seinänaapureita ja mahdollisuus syödä illallista villalla, jotta väsynyttä kaveria ei tarvitsisi raahata mukaan ravintolaan. Muutamaan otteeseen kahvilassa ja ravintolassa kävimme Kirpun kanssa, mutta itse nautin paljon enemmän ruokailuista omalla villalla. Teimme kaikki ruoat itse aamupaloista illallisiin, tämä vaatii kuitenkin pari innokasta kokkia, sillä muuten omasta keittiöstä ei nauttisi kuten me nautimme.

Meidän villamme oli nimeltään Grand Alondra.

Siirrytään suoraan kuviin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo sisäänkäynti lupaili upeaa asuntoa. Kauniit puitteet, todella siisti ympäristö ja turvallisen oloinen alue sai meidät hihkumaan onnesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän makuuhuoneessa (älä välitä ryppyisistä lakanoista, kuva otettu toisena päivänä) oli kaunis näkymä altaalle, Kirpulle oma matkasänky, oma vaatehuone ja iso WC/suihku -tila. Huone oli kauniisti sisustettu ja todella siisti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olohuone ja keittiö yhdistyivät tehden tilasta ison ja avaran. Keittiöön mahtui hyvin kokkailemaan ja samalla seurustelemaan olohuoneen puolelle. Keittiön takana oli myös pyykkihuone, pyykkikoneella ja kuivarilla varustettuna. Talossa oli myös kaksi muuta makuuhuonetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Villan oman uima-altaan sai maksusta lämmitettyä, mutta meillä kävi huono tuuri ja maksusta huolimatta allas ei lämmennyt koko viikoksi (teknisiä ongelmia), saimme osan rahoista takaisin. Kelien puolesta oli vain muutama allaspäivä, sillä muuten ei tarjennut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Patiolla grillasimme, jumppasimme, loikoilimme, söimme, joimme, kuuntelimme musaa ja nautimme. Olisimme nauttineet vielä enemmän, jos säät olisivat sallineet.

Kaikkineen olimme todella tyytyväisiä Villa Grandeen ja majoittuisimme varmasti samaan jos joskus vielä Lanzarotelle matkustaisimme porukalla. (Villaan mahtui siis 6 henkeä + vauva.)

Mitä sitten teimme kun oli huono ilma? Siitä lisää tulevissa postauksissa! 🙂

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “MATKALLA: UPEA GRAND ALONDRA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta