MÄTTÖRUOKAA JA RAKKAUTTA

Upea viikonloppu takana. Juuri tätä kaipasinkin. Ulkoilua, yhdessäoloa, hyvää ruokaa, mökkeilyä ja pojan kanssa touhuamista. Vaikka tarkoituksena oli lähteä viikonloppureissulle kauemmas, tuli tämä mökkeily ja maatilamatkailu nyt tarpeeseen. Otin viikonlopun hyvin rennosti myös ruokien suhteen ja pitkästä aikaa tuli syötyä vähän mättöruokaa.

Aloitimme lauantain pitkällä lenkillä, jonka jälkeen lähdimme lounaalle The Merry Monk ravintolaan Reposaareen. Tilasin härkäpapupihvillä hampparin ja täytyy todeta, että ihan nappiin ei oma valintani mennyt, sillä sen verran överisetti oli kyseessä. Mättönä ihan jees, mutta jäi annoksesta yli puolet syömättä. Majon kun saisi erikseen ja seuraavalla kerralla ranujen sijaan salaatti niin aletaan olla oikeilla jäljillä. Poika imeskeli lähinnä ranskalaisten päältä ketsupit ja annoksen herneet. Muuten ravintolasta hyvät pointsit, sijainti ja tunnelma aikas buenot!

Tästä pökertyneinä lähdimme kotiin ja vetäisimme päikkärit koko perheen voimin. Sen jälkeen oli vuorossa omassa pihassa puuhastelua. Varasto oli päässyt rönsyämään ylimääräisestä tavarasta ja rikkaruohot sorapihalla rehottamaan. Tosin rikkaruohot eivät taida loppua pihasta nyppimällä. Siihen kaikki vinkit kiitos. Asfalttia odotellessa…

Pihahommien jälkeen teki mieli päästä puusaunaan ja lähdimmekin iltaa vasten ajelemaan Pomarkkuun mökille. Saunoimme ja teimme iltapalaksi salaattia ja lämpimiä voileipiä. Juuri sopivan rentouttava ilta. Vaikka suunnitelmissa oli alunperin lähteä Tampereelle viikonlopuksi, tuli tämä kotoilu ja mökkeily nyt tarpeeseen.

Sunnuntaina lähdimme aamulla kohti Merikarviaa. Koivuniemen herran MuuMaa oli jo tuttu viime vuodelta, mutta tänä vuonna poika sai siitä vieläkin enemmän irti. Oli lehmän lypsyä, kanan paijaamista, rotan silitystä, possujen ruokintaa, vuohen lypsyä ja vaikka mitä. MuuMaassa saa helposti kulutettua koko päivän ja lapset nauttivat. Auringon paistaessa siellä on ihana viettää kesäpäivää. Henkilökunta on loistavaa ja aktiviteetit ovat kivoja ja rentoja. Suosittelen kaikille lapsiperheille kesäpuuhaksi!

Sellainen viikonloppu, nyt olisi mahtavaa, jos saisin flunssan lopullisesti karistettua ja takaisin kunnon treenien pariin!

Aurinkoista viikkoa <3

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta