MEIDÄN PÄIVÄ 1/2 – TYÖPÄIVÄ

Havahduin lukijan kommentista siihen, etten ole kirjoittanut ”meidän päivä” -postausta viime toukokuun jälkeen (Kirppu tällöin 1v 2kk, nyt 1v 10kk). Nämä ovat aina toivottuja postauksia, joten päätin laittaa homman eteenpäin ja näin syntyikin 2 kokonaista päivää tekstin ja kuvien muodossa. Tämä ensimmäinen meidän päivä – postaus on työpäivältä, toinen tulee olemaan vapaapäivältä.

07:30 Herään Kirpun tuhinaan. Hän tunkeutuu tyynylleni ja valtaa sen lopulta kokonaan. Heräilemme.

8:00 Pesen hampaat ja laitan kahvin tippumaan. Teen aamupesut Kirpulle ja laitan hänelle vielä yöppärit takaisin päälle. Hän menee leikkimään olohuoneeseen ja katsoo aamun lastenohjelmia. Menen suihkuun pesemään hiukset. Mieheni seuraa Kirpun touhuja.

8:20 Tulen suihkusta ja laitan Kirpun puuron tulemaan. Menen laittamaan kasvovoiteen ja vedän sukkikset jalkaan. Hengailen isossa villatakissa ja sukkahousuissa. Laitan pyykkikoneen päälle.

8:40 Teen itselleni aamusmoothien ja laitan Kirpun puuroon mustikkaa. Syömme yhdessä aamiaista. Viimeistelen blogipostausta.

9:20 Kirppu menee leikkimään huoneeseensa. Föönaan ja suoristan hiukseni. Siivoilen keittiötä ja laitan eväät valmiiksi.

10:00 Selailen blogeja ja käymme läpi aikatauluja.

10:45 Meikkaan itseni töitä varten ja valmistaudumme lähtöön.

11:05 Soitan erääseen päiväkotiin ja onneksemme siellä on keväällä tilaa meidän Kirpulle – jee! Yksi asia jälleen hoidettu. Teen heti päiväkotihakemuksen netissä.

11:30 Lähdemme ja syön matkalla banaanin.

11:45 Syön taukohuoneessa omenaa ja pähkinöitä.

12:00 Työt alkavat.

15:00 Syön ruokaa ja käyn läpi sähköposteja.

19:00 Pääsen töistä ja minua tullaan hakemaan. Syön proteiinipatukan. Menemme suoraan kauppaan, apteekkiin ja hakemaan mummin pakkasesta mehua. Kirpulla on kova flunssa.

19:40 Olemme kotona ja Kirppu saa iltapalaksi puuroa. Iltapesut ja mieheni lukee kirjaa Kirpulle. Menen laittamaan kanasalaattia iltaruoaksi. Jäätävä nälkä!

20:20 Nukuttaminen vaatii tällä kertaa äitiä ja menen laulamaan tuutulaulua. Vatsa kurisee… Mieheni laittaa takkaan tulen ja viimeistelee salaatin.

21:03 Morjes… Nuhanenän nukutus vihdoin päättynyt ja nyt äkkiä ruoan kimppuun. Katsomme Modernia perhettä ja syön pari palaa suklaata jälkkäriksi.

22:30 Syön omenaa ja pähkinöitä.

23:00 Nukkumaan. ZZZzzzZZZzz…

Tämä oli melko tavallinen otos arkipäivästämme, tällä kertaa tosin mieheni oli kotona pojan kanssa, joten isovanhemmat eivät hoitaneet. En myöskään lähtenyt treenaamaan aamulla, jonka yleensä teen tällaisena päivänä. Nyt väsytti liikaa huonon yön jälkeen. Seuraava postaus aiheesta onkin sitten vapaapäivälta ja pääsette katsomaan mitä teemme Kirpun kanssa päivän aikana!

Hei ja painakaahan sydäntä jos diggailette näistä meidän päivä -postauksista! 

Edelliset meidän päivä postaukset: 

MEIDÄN PÄIVÄ: KIRPPU 1V 2KK

MEIDÄN PÄIVÄ: KIRPPU 10KK

-sonjaaleksandras

 

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “MEIDÄN PÄIVÄ 1/2 – TYÖPÄIVÄ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta