MEIDÄN PÄIVÄ 2/2: VAPAAPÄIVÄ

07:30 Herään ja huomaan, että poikamme on taas vallannut sängyn. Nousemme ylös ja menen vaihtamaan hänen vaippaansa. Aamupesujen jälkeen hän hakee autoja huoneestaan.

08:00 Pesen kasvoni ja hampaat. Menen laittamaan aamiaista.

08:15 Juon aamusmoothieta ja poikani syö puuroa. Viimeistelen samalla postausta blogiin ja käyn läpi laskuja.

09:40 Menemme käymään ulkona, hengailemme takapihalla ja poikani leikkii ulkoleluilla.

10:20 Poika haluaa sisälle ja laitan hänelle pyörimään lastenohjelman kun siivoan keittiötä ja laitan pyykkejä. Pojan kummitäti K soittaa minulle ja juttelemme hetken puhelimessa. Sovimme, että hän tulee vahtimaan poikaa kun menen salille.

11:50 K saapuu ja lähden salille. K jää vahtimaan pojan ruokailuhetkeä.

12:10 Salitreeni 50 min (20 min crossilla, hyppyjä, kahvakuulaa ja jalkaliikkeitä)

13:10 Tulen takaisin kotiin ja K ja poika ovat sohvalla katselemassa valokuvia puhelimesta. K lähtee ja laitan pojan nukkumaan. Menen suihkuun ja lämmitän itselleni keittoa.

Katselen meilejä, valmistelen postauksia ja otan 10 min nokoset sohvalla. Laitan pyykkejä.

15:00 Poikani herää ja annan hänelle rusinoita ja omenaa. Hän menee leikkimään huoneeseensa ja menen hetken päästä perässä. Kokoamme legoja.

16:45 Alan laittaa ruokaa ja poika katselee sitä innokkaana vieressä.

17:00 Yritän houkutella poikaa Pikku Kakkosen äärelle, mutta ruoanlaitto on mielenkiintoisempaa. Hän on hieman liian innokas ja joudun viemään hänet jatkuvasti pois kuuman lieden läheltä. Homma lähtee lapasesta ja lopulta joudun ottamaan hänet syliini kun toisella kädellä paistan pihvejä.

18:05 Syömme ruokaa ja pian mieheni saapuu kotiin töistä. Hän on karmeassa flunssassa ja siirtyy suoraan sohvalle.

18:30 Poika haluaa piirtää, haen kynät ja papereita, vuoraan pöydän sanomalehdillä (jotka eivät kuitenkaan pysy paikallaan).

19:15 Laitan pojalle kylvyn ja sillä aikaa laitan pyykkejä. Hän viihtyy kylpyammeessa pitkään. Kylvyn jälkeen rasvataan ja laitetaan yöpuku päälle.

 

19:30 Teen pojalle iltapuuroa ja siivoilen keittiötä.

19:50 Pesemme pojan hampaat ja menemme lukemaan kirjaa.

20:05 Laitan pojan sänkyyn ja laulan hänelle erinäisiä tuutulauluja. Lopulta roikun pinnasängyn laidalla ja tuijotan pimeässä hänen ripsiään. Menisivät jo kiinni…

20:23 Jes poika nukahti! Teen hedelmäsalaattia.

20:50 Asetun sohvalle ja vetäisen hedelmäsalaatin Grey Anatomiaa katsellessa.

22:05 Siirryn sänkyyn hammaspesun jälkeen. Selailen puhelintani…

22:20 Laitan puhelimen pois ja alan nukkumaan… zZZZzzzZZZzzz… Paitsi, että poika herää todella kovaan itkuun. Hän tulee viereeni. Uusi yritys.

Tässä aika perinteinen ”meidän päivä” vapaapäivänä, usein käyn aamuisin salilla ja päivällä touhuamme kaikenlaista. Normaalisti käymme mummuloissa tai ystävien luona katsomassa muita lapsia. Tällä kertaa poika oli flunssassa, joten mitään erikoista emme päässeet tekemään. 

Tykkäilkää sydämellä, jos haluatte näitä myös tulevaisuudessa! 

-sonjaaleksandras

Edellinen meidän päivä -postaus: MEIDÄN PÄIVÄ 1/2 

sonjaaleksandras

2 vastausta artikkeliin “MEIDÄN PÄIVÄ 2/2: VAPAAPÄIVÄ”

  1. miksi ihmeessä noin pienelle noin paljon ruutuun tuijottamista? pieni keksii kyllä luonnostaan tekemistä, ei siihen jatkuvaa tv:tä ja älyluurin näyttöä tarvitsisi. no ymmärrän, lapsenvahti ilmeisesti järjesti osan tästä ruutuajasta…

    • Kiitos kommentista! Telkkaria katsotaan vain vähän aikaa (loppujen lopuksi tälle päivälle ruutuaikaa oli yhteensä noin 15min) ja nämä kuvien katselut liittyivät siihen, että kummitäti halusi näyttää kuvia poikaystävästään (jota poikamme ei usein nää) sekä muita sukulaisten ja ystävien kuvia. Suurimmaksi osaksi päivästä touhutaan ihan muita juttuja! 😉 Joskus kokkaillessa on helpompaa jos poika on aloillaan ja saan keskittyä ruoanlaittoon, eli tv on helppo ratkaisu siinä kohtaa, tällä kertaa sekään ei onnistunut vaan kokkailimme ”yhdessä” :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 18
Tykkää jutusta