Meillä ryömitään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt viimein Kirppu on tajunnut kuinka paikallaan räpiköinnin sijaan jalkoja ja käsiä voi käyttää lattian kautta ja päästä eteenpäin. Ryömintä alkoi noin viikko sitten kun huomasin, että hän kiepautti itsensä hoitopöydällä toisinpäin ja lähti etenemään pesuallasta kohti. Siirsin hänet vaarallisesta leikistä lattialle ja laitoin lelun pienen etäisyyden päähän. Ei liikahdusta. Laitoin oman kierreponnarin lattialle hieman lähemmäs noin puolen metrin päähän ja johan lähti. Kauhealla tohinalla eteenpäin. Ajattelin, että jos tämä on vain vahinko, en vielä ilmoita siitä blogissa :D. Mutta edelleen täällä mennään eteenpäin. Tosin jos esine on kaukana, ei hän vielä hokaa lähteä sitä jahtaamaan. Lähellä olevat tavarat hän kyllä metsästää nopesti. Pientä etenemistä on tapahtunut jo aiemmin, mutta nyt voin jo sanoa sitä todelliseksi ryömimiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah mikä autuus. Liikkumattomuuskitinän väheneminen on todella helpottanut. Hampaitakaan ei nyt juuri ole tulossa. Nautitaan näistä hetkistä :D.

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta