Mikä ihana aamu!

Kesä on näköjään päättynyt säiden puolesta, mutta se ei pilannut tätä aamua.

Tuntui kummalliselta herätä harmaaseen näkymään ja sateen ropinaan, vaikka se onkin ollut näkymä suurimman osan kesästä. Heräsin jo 7 jälkeen ja Kirppu jatkoi uniaan mieheni kanssa. Kirppu meni eilen jo unille 9 jälkeen illalla (normaalisti 10 aikaan), joten luulin hänen heräävän aikaisemmin. Tein aamutoimia rauhassa, siivoilin, tein aamupalaa ja ruuan miehelleni töihin. 8 jälkeen kävin jo katsomassa, että eikö siellä heräillä. Täydellisessä unessa edelleen. Jatkoin aamua lukemalla blogeja, juomalla kahvia ja maksamalla muutamia laskuja. Puoli 9 Kirppu yleensä herää, mutta ei tänään. Ihmettelin, mutta niin nautin rauhallisesta aamuhetkestä. 9:10 kävin herättelemässä miestäni, sillä hän yleensä lähtee jo 9:20 töihin. Kyllä heitä nukutti.

Mieheni noustua Kirppukin alkoi heräämään. Tukka pystyssä ja iloisena kuin mikä. Ilmeisesti makoisat unet oli takana.

Nyt jatkamme aamun askareita ja katsotaan lähdetäänkö kaatosateeseen vaunuilemaan vai kaupassa käymään. Kumpikaan ei varsinaisesti houkuta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa aamua kaikille! 

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta