MIKÄ SINUA KIINNOSTAA?

Olet tullut syystä tai toisesta tänne. Ajautunut somen, linkityksen, ystävän tai vahingon kautta blogiini. Kiitos siitä, jokainen lukija on tervetullut ja haluttu. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään mihin suuntaan lähtee ja olisiko omassa tekemisessä jotain parannettavaa. Siksi seuraakin tiedustelu – mikä sinua kiinnostaa?

Blogin aiheet ovat vaihdelleet tietenkin tilanteen mukaan. Ensimmäiset kuukaudet seurattiin tiiviimmin vauvan ja äidin hyvinvointia sekä vauvavuoden etenemistä. Nyt aiheet ovat siirtyneet enemmän hyvinvoinnin suuntaan varsinkin ruoan ja kauneuden parissa, tietenkin höystettynä taaperon touhuilla. Ovatko nämä aiheet edelleen hyviä ja mikä niistä eniten kiinnostaa sinua?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogia kirjoitetaan toki myös itsensä takia, mutta ilman lukijoita blogi olisi tyhjä. Tyhjä sielusta. Haluan luoda laadukasta sisältöä teille, jotta voisin tuoda teidän päiväänne jotain mukavaa ja positiivista. Välillä tietenkin jonkinlaista vertaistukea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En valitettavasti pysty toteuttamaan toivettanne esimerkiksi aiheesta autourheilu, mutta tuskimpa olette siitä syystä tänne eksyneet. Saa siis laittaa toiveita ihan postausaiheista tai ihan mistä vaan blogin sisältöön liittyvistä asioista. Millaisia kuvia toivoisit näkeväsi? Haluaisitko nähdä jonkin uuden postaussarjan? Pyrin ottamaan toiveita vastaan ja tekemään tästä entistä paremman blogin. Tähän pätee sama asia kun äänestämiseen, toiveet eivät voi toteutua ilman sen toiveen ilmaisua. Toki toivon toteuttavani toiveita paremmin/nopeammin kuin eduskunta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noniin ihanat lukijat, make your wishes! Risut ja ruusut ovat tervetulleita! 🙂

Rakkaudella,

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

5 vastausta artikkeliin “MIKÄ SINUA KIINNOSTAA?”

  1. Eksyin lukemaan blogiasi raskausaikana, jolloin luin läpi kaikki postaukset alusta asti. Nyt itse 3kk ikäisen pikkupojan äitinä minua kiinnostaa lukea lapsiperheen arjesta, mutta myös äidin hyvinvointia tukevista asioista. Eli siis niistä asioista joista olet tähänkin asti kirjoittanut 🙂

    • Kiva kuulla ja mahtavaa, että olet pysynyt matkassa mukana! Ja ihanaa vauva-arkea sinne ja jaksamisia! 🙂

  2. Minua kiinnostaa lukea erityisesti terveellisiä ruokaohjeita, hyviä välipala ja aamupala vinkkejä 😊 kotitreeni/salitreeni ohjeet olis myös kivoja. Sinulla on kiva blogi 😊 mukava kesää!

    • Kiva kun vastasit ja toiveisiisi on tulossa toteutusta 😉 Samoin mukavaa kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta