MIKSI OTIN RIPSIENPIDENNYKSET?

Olen muutamia vuosia sitten laitattanut ripsienpidennykset ja pitänyt niitä lähes 2 vuotta putkeen. Silloin ajattelin, etten pystyisi enää olemaan ilman. Viime kesänä kuitenkin ihastuin täysin luonnollisempaan lookkiin ja nyt reilun vuoden olen jo hengaillut ilman räpsyttimiä. Toki olen kironnut ajoittain ripsivärinlaittoa ja nakuja silmiäni, mutta aloin jo tottua siihen lookkiin. Mieheni ei pitänyt ripsienpidennyksistä, joten siksikin oli kiva olla ilman. Nyt kuitenkin Ruisrockia ja muita kesän menoja ajatellen halusin ottaa jälleen ripsienpidennykset.

P7061097

Miksi ripsienpidennykset ovat toisaalta niin ihanat?

  • Helpottavat ja nopeuttavat laittautumista
  • Ilman luomiväriä silmät ovat näyttävät
  • Muu meikki saa olla todella luonnollinen ja silti näyttää hyvältä
  • Huoliteltu yleisilme aina

P7061089

Itse käytän sukulaiseni palveluja Porissa, Tmi Katariina Sjögren. Huolellista ja hyvää laatua – suosittelen. 

Ripsienpidennyksiä näkyy katukuvassa nykyään monella ja halvalla saa ties mistä kadunkulmasta. Laadukkaat ripset ovat kuitenkin silmien terveyden sekä ulkonäön kannalta tärkeät, eikä liian halvalla kannata lähteä koekaniiniksi. Kauniit ripset laitetaan omia ripsiä kunnioittaen, jos ripsiä löytyy itseltä kolme niin ei voi olettaa kovin tuuheita ripsiä, sillä jokaiseen ripseen liimataan yksi pidennys. Ammattilainen tekee työnsä huolellisesti ja laittaa ripsienpidennykset turvallisesti, jotta silmät eivät kärsi toimenpiteestä eikä valmiista ripsistä.

En ole vielä varma käynkö montaa kertaa huollattamassa vai palaanko tämän setin jälkeen nakusilmiin. Nyt kuitenkin heinäkuussa mennään tuuheilla ripsillä!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta