MIKSI TARVITSEN NETTIVALMENNUSTA?

*Kaupallinen yhteistyö: Puretreeni

Olen, sanotaanko, terveellinen ihminen. Syön arkisin paljon kasviksia, tarpeeksi proteiinia, sopivasti hiilaria ja hyviä rasvoja. Herkuttelen joskus ja pidän huolta vedenjuonnista. Liikun 3-5 kertaa viikossa ja nautin terveellisistä elämäntavoista. En ole kovin ehdoton itselleni, mutta olen melko aktiivinen ihminen, joten en kerää itselleni suurta vararavintoa, ainakaan enää. Jotain kuitenkin puuttuu. On vaikea pysyä omissa tavoitteissa, vaikea sanoa ei herkuille, vaikea olla ruodussa ja tehdä salitreenit täysillä… Tavoitteena ei ole pudottaa 10 kiloa tai saada itseään rasvattomaksi – miksi sitten tarvitsen apua? Miksi normaalikokoinen ihminen haluaa aloittaa nettivalmennuksen?

_mg_8195

En halua elää elämääni dieetillä, mutta kuitenkin haaveilen hieman timmimmästä kunnosta ja paremmasta olosta esim. vatsassa ja iholla. Kuten olen aiemmin kertonut, omaan taustan suuresta painonpudotuksesta ja ajoittain pelkään ajautuvani vanhoihin tapoihin. Vaikka se ei mitenkään olisi enää mahdollista, kaipaan silti jotain auttamaan tavoitteissa ja tuomaan motivaatiota. Personal traineria en ole koskaan palkannut, lukuunottamatta muutamaa saliohjelmaa. Nettivalmennukset tarjoavat kokonaisen paketin, joka auttaa monia tekemään isojakin tuloksia – ja mikä parasta, melko kohtuulliseen hintaan. Toki täytyy omata jonkinlainen tausta liikkumisesta ja salilla käymisestä, sillä kukaan ei ole näyttämässä kädestä pitäen liikkeitä vaan asiat näytetään videolta. Nettivalmennuksissa syntyy ryhmä ihmisiä, joilla on sama tavoite. Kaikilla on jokin toive muuttaa elämäänsä ja näitä asioita voi käydä läpi ryhmäkeskusteluissa. Jokainen haluaa löytää terveelliset elämäntavat ja motivaation treeneihin. Vertaistuki voi olla jollekin se tärkein asia esimerkiksi painonpudotuksessa. Valmennuksessa saa aina tukea vetäjiltä ja kysymyksiä saa kysellä aina kun haluaa matkan varrella. Tukea saa siis kanssatreenaajilta sekä valmentajilta.

_mg_8201

Kuvat: Amanda Aho

Olen kokeillut kahta erilaista nettivalmennusta ja viime keväänä testasin Puretreeniä ensimmäisen kerran. Tämä Kukka Laakson ja Nanna Karalahden perustama, kattava valmennus, on tähän mennessä ollut paras vaihtoehto itselleni. Vatsani ei oireillut, ruoka oli monipuolista, nälkää en todellakaan nähnyt, treenit saivat tuloksia aikaan ja oikeasti hien pintaan (tästä pääset postaukseeni tuloksista). Vuoden alussa vielä imetin ja jouduin lisäämään ohjeisiin hieman ruokaa, enkä päässyt ihan kaikkia treenejä tekemään, mutta tuloksia syntyi silti. Ruokavalio pysyi pitkään suunnilleen samana, mutta ruokarytmi alkoi hajota ja pian taas mentiin ihan fiiliksen mukaan. Nyt ollaan tilanteessa, että motivaatiota kaivataan, treeneihin lisää tehoa ja uutta puhtia tulevaan talveen. Siksi olenkin todella iloinen saadessani tehdä yhteistyötä Puretreenin kanssa!

Huomenna alkaa siis uusi Puretreeni -valmennus (edistyneet ryhmässä)** ja näin yhteistyö starttaa muutamien reseptien muodossa. Tulen siis tekemään Puretreeniin soveltuvia reseptejä (eli maidottomia, gluteenittomia) ja esittelemään niitä täällä 8 viikon kestävän valmennuksen aikana. Tulen kertomaan varmasti tunnelmia matkan varrella, joten pysykää mukana! Ohjeet näyttivät jo niin hyviltä, että en malta odottaa huomista! Joten niille, jotka vielä empivät valmennukseen lähtemistä, voin kertoa, että koko rahan edestä tulossa ohjeita ja motivaatiota.

Pieniä haasteita alkuun tuo noidannuoli selässäni, mutta ruokavaliolla mennään nyt ainakin alkuunsa, kunnes saan selän kuntoon ja voin aloittaa kunnolla treenit.

Onko ruudun toisella puolella joku samassa pulkassa? 

-sonjaaleksandras

**Tuote saatu blogin kautta.

sonjaaleksandras

2 vastausta artikkeliin “MIKSI TARVITSEN NETTIVALMENNUSTA?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta