MILLÄ LEVITTÄÄ MEIKKIVOIDE? OHJEITA & TOP-3 TUOTTEET

Meikkivoide ja sen levittäminen on makuasia. Joku tykkää paksusta meikkivoiteesta ja vanhasta kolmiosienestä. Toinen tykkää levittää sormin ja sekoitella erilaisia meikkivoiteita. Kolmas käyttää uusimpia trendituotteita ja vaihtelee levitystekniikkaa. Sitten on se iso porukka, jotka vannovat siveltimen nimeen. Itse olen käynyt monta vaihetta läpi, mutta aina olen palannut levittämään meikkivoiteeni sormin. Minulla on kuitenkin muutama muukin väline, joita käytän levitykseen. Tilanteesta riippuen tekniikka vaihtelee.

Muutaman säännön haluaisin kuitenkin latoa.

  1. Pidä huolta, että meikkivoide on ”tuoretta”. Ei mitään 3 vuotta sitten avattuja purkkeja, jookosta?
  2. Ovatko välineet kunnossa? Repaileinen sieni tai karvoja irtoileva sivellin – nounou.
  3. Älä laita kosteita välineitä muhisemaan meikkipussiin!
  4. Pese välineet! Jos levität sormin, pese kätesi hyvin ennen levittämistä. Jos käytät sivellintä, pese se riittävän usein. Kerran kuussa ei riitä. Jos käytät sientä, pese se joka kerta levityksen jälkeen.

Pesemistä en voi painottaa enempää. Jos kärsit epäpuhtaasta ihosta, on välineiden puhtaus entistä tärkeämpää. Jos olet liikkeellä usein ja meikkaat esim. salilla, älä jätä likaista/kosteaa sientä meikkipussiin. Tai ainakaan meikkaa sillä seuraavalla kerralla sitä pesemättä. Kostea ja bakteerinen sieni – no thank you.

Oma TOP 3 meikkivoiteen levittämiseen:

  1. Sormet. Niiden lämpö auttaa meikkivoidetta sulautumaan iholle. Tällä tekniikalla meikkivoidetta ei myöskään kulu paljoa, sillä se ei imeydy minnekään.
  2. Shiseidon meikkivoidesivellin. Tämä sivellin on tiivis tassu, jonka uumeniin ei helposti huku liikaa meikkivoidetta. Tassu on pehmoinen ja sillä on helppo levittää meikkivoide. Käytän tätä usein vähintään peiteaineiden levittämiseen.
  3. Beautyblender. Tämä tuote on minulle vielä uusi, sillä olen aina kammoksunut sieniä. Tavallisilla sienillä levittäminen aiheuttaa ihollani inhottavan hajun ja haistan sen ihan koko päivän (haju ei johdu meikkivoiteesta tai likaisesta sienestä). Olen kuitenkin nyt päässyt kammostani, sillä Beautyblender on ainoa laatuaan, joka ei aiheuta tätä hajua. Johtuneeko siitä, ettei tuote sisällä lateksia? Beautyblender kuuluu kastella, jotta se turpoaa ja täyttyy kosteudella. Näin meikkivoidetta ei huku sen uumeniin. Tällä sienellä saa kauniin ja tasaisen pinnan. Nimenomaan tämä original Beautyblender on ainoa, joka on toiminut ihollani. Tykkään! (Ehkä ei vie ykkössijaa, mutta käyttöön tämä ainakin tulee. Toki pesen sen jokaisen kerran jälkeen, sen omalla saippualla, ja jätän kuivumaan BB -kipan päälle (kuivuttuaan se tipahtaa takaisin kippaansa – kätevää!).

Uusinta uutta on silikoninen meikkisieni, joka ei ime itseensä mitään. Säästää meikkivoiteessa, ei kerrytä bakteereja. Tämä ei kuitenkaan iskenyt minuun niin lujaa, sillä levitys ei suju yhtä mallikkaasti kuin noilla TOP 3 -välineillä. Silikoninen ”sieni” jättää raitoja ja vaatii pientä jälkikäsittelyä.

Sellaisia vinkkejä tänään – millä sä tykkäät levittää meikkivoiteen?

ps. Kuvien meikin levitin Beautyblenderillä 😉

Kivaa keskiviikkoa – pus! 

-sonjaaleksandras

Meikkipohjaan liittyviä postauksia:

JUHLAMEIKKIIN KAUNIS JA KESTÄVÄ POHJA!

KESTÄVÄN MEIKKIPOHJAN SALAISUUS: 7 MUISTUTUSTA

SUPER LUONNOLLINEN MEIKKI & TÄHTITUOTTEET!

sonjaaleksandras

2 vastausta artikkeliin “MILLÄ LEVITTÄÄ MEIKKIVOIDE? OHJEITA & TOP-3 TUOTTEET”

  1. Mitä meikkivoidetta sulla on näissä kuvissa? Näyttää tosi hyvältä! 🙂

    • Moikka! Tämä on Shiseidon Sheer & Perfect (poistunut tuote) mutta saman tyylinen on uusi Shiseidon Synchro skin Glow! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta