MININ SPORTTIKUTEET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilaan aika harvoin mitään verkkokaupoista, mutta lastenvaatteita ja -kenkiä löytyy parhaiten mielestäni netistä. Onneksi Kirpun hankintoihin varattua synttärirahaa oli jäljellä ja sain tehtyä muutaman tarpeellisen hankinnan.

Kirpun kesäkuteet saivat pienen lisäyksen Zalandolta ja ihanat sporttikuteet saapuivat eilen kotiin. Ei ole yllättävää, että sporttimerkkien lastenkengät kiehtovat, kun itsellekin tekisi mieli tilailla vain pelkkiä urheiluvaatteita- sekä kenkiä. Kirpulla on ollut vain yhdet sopivat kengät ja nekin hikoiluttavat pojan kinttuja turhan paljon. Tilasin kevyet ja helpot Mikki -tarralenkkarit Adidakselta, jotka osoittautuivat vielä ihanemmiksi luonnossa kuin kuvissa. Kävelykin näytti maistuvan niin, että ei olisi maltettu ollenkaan tulla sisälle.

Tilaukseen sujahti myös yksi t-paita, jota koristaa myös Mikki. Teeppari on vielä hieman isohko (86-92), mutta taidetaan sitä jo testailla kesän aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilasin myös superkevyet sandaalit Nikeltä, joilla voi kesällä tallustella vaikka mökin rantaa pitkin. Hengittävät sandaalit odottelevat kesän lämpimiä kelejä, joita on povattu tälle vuodelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mistä tykkäätte tilailla lastenvaatteita ja -kenkiä?

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta