ENSIMOIKKAUS FITFASHIONILLE!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään on odotettu päivä. Toisaalta myös haikea päivä. Blogini sai alkunsa alle vuosi sitten, viikkojen pohdintojen ja ”olenko valmis bloggaamaan” -ajatusten jälkeen. Pieni esikoispoikani oli muutamia viikkoja vanha ja uusi arki kotona oli outoa, ihanaa, antoisaa, mutta myös raskasta. Päiväunien aikaan en osannut vain olla ja halusin tehdä jotain luovaa. Rakastan kirjoittamista, kuvaamista ja uusien inspiraatioiden kehittelyä. Bloggaaminen sopi mielenmaisemaani hyvin ja tilanne aloittamiselle oli täydellinen. Aluksi postaukset liittyivät vahvasti vauva-arkeen ja siitä selviämiseen. Blogi oli ainoa asia, jossa sain vain olla minä, ajatusteni kanssa.

Tänään blogini on jo jotain muuta. Lukijoita, vakituisia ja uusiakin. Ihania ihmisiä, jotka ovat kertoneet lukevansa blogiani ja saaneensa sieltä jotain vinkkejä tai tsemppiä arkeen. Syy blogin jatkamiselle löytyy tietenkin lukijoista, ilman heitä tätä ei viitsisi edes tehdä. Postaukset, jotka ovat muuttuneet täysin, vauvakuplan aiheuttaneista fiiliksistä maailmaan, jossa haetaan hyvää oloa liikunnan, ruoan ja kauneuden kautta. Äitiys on edelleen vahvasti mukana, sillä sen tuomat aiheet koskettavat ja saavat ajattelemaan. Matkassa mukana pieni ”Kirppu” -poikani, jonka kasvua vauvasta taaperoksi seuraillaan myös blogin aiheissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nimeni on siis Sonja. Olen kauneusalalla työskentelevä ja vahvasti hyvinvoinnista kiinnostunut 27-vuotias äiti ja vaimo. En siis tähtää kisalavoille treenaamiseni kanssa vaan haluan pysyä hyvässä kunnossa terveyden ja hyvinvoinnin takia. Ruoka, se sisältä kumpuava hyvä olo, on läsnä blogissani sekä tietenkin ulkoinen hyvä olo, joka mielestäni tulee hyvän kauneudenhoidon kautta.

Vuoden 2016 olen aloittanut uudella postausteemalla nimeltä F R E S H 2016, jonka postaukset käsittelevät kokonaisvaltaista hyvää oloa. Näitä postauksia tulette bongailemaan tulevaisuudessakin.

Miksi sitten Fitfashion? Olen kirjoittanut itsenäisesti ja pitänytkin siitä. Kuitenkin tilaisuus astua suureen hyvinvointipainotteiseen portaaliin oli mahtava, joten miksipä ei? Olen superinnoissani tulevasta ajastani Fitfashionilla ja toivotankin teidät – uudet ja vanhat lukijani – isoin halauksin tervetulleiksi seuraamaan blogiani.

Iso kiitos Fitfashionille ja tälle mahdollisuudelle – mennään yhdessä kohti valoisaa ja aurinkoista kevättä hyvinvoinnin parissa <3

-sonjaaleksandras

FitFashion

5 vastausta artikkeliin “ENSIMOIKKAUS FITFASHIONILLE!”

  1. Vaikuttaa kivalta, oon ite aika samassa tilanteessa 🙂 26vee, 2,5veen äiti ja hyvinvointi&liikunta lähellä sydäntä. Siirryn itsekin FF:lle ensi viikolla 🙂

    • Hei kivaa, en tiennytkään et liityt myös messiin! Kiva kuulla että muitakin muuttajia Fitfashionille 🙂

  2. Tervetuloa FF:lle!
    Tästä postauksesta heti välittyi positiivinen fiilis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta