MUTSI KUUMEESSA

Yleensä pieni flunssa ei menoani kaada ja saan sen nitistettyä nopeasti oikealla ravinnolla ja vitamiineilla. Hyvä ruokavalio ja oikea hoito flunssan alkaessa voi pelastaa paljon. Tällä kertaa kuitenkin 2 viikkoa yrittänyt flunssa vei voiton. Kävin normaaliin tapaan treenailemassa ja ulkoilin paljon Kirpun kanssa, kunnes eilen sain ihan kunnolla köniini ja kuume nousi korkeammalle kuin vuosiin. Ehkä olisi kannattanut antaa kropalle aikaa parantua kunnolla, eikä odottaa kunnes sitä ollaan kuumeessa. 

En osaa olla kipeänä tai varsinkaan kuumeessa. Olen liian touhukas ja ärsyynnyn, jos en saa asioita aikaiseksi. Onneksi maltoin mieleni eilen, sillä siinä olotilassa vaihtoehtoja ei ollut. Eilen en pystynyt kunnolla edes syömään, saati nousemaan sohvalta. Joka on tietenkin kivaa, kun edelleen se taapero vaatii saman huomion kotona. Onneksi äitini vei Kirpun ulkoilemaan pariksi tunniksi, sillä neljän seinän sisällä ei terve lapsi viihdy koko päivää.

p6060291-2

Muistan vielä, kun ennen Kirppua sitä pystyi sairastamaan ihan rennosti katselemalla Netflixiä tai leffoja koko päivän – nyt ne päivän askareet pysyvät lähes samoina kun terveenäkin. On pakko leikkiä, ruokkia lapsi, olla seurana ja touhuta. Mahdollisesti lattialla maaten, jos ei muuten onnistu. Senkin takia motivaatio parantua nopeasti on korkealla. Nyt on pakko ottaa rauhallisesti.

Tämän päivän agendana on yrittää syödä paremmin kuin eilen, istua omalla hiekkalaatikolla Kirpun seurana ja yrittää levätä aina kun mahdollista. Jospa tämä tästä hellittäisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tsemppiä kaikille flunssasta kärsiville! 

sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta