MY FAVOURITE BREAKFAST RIGHT NOW – smoothiebowl

Aamu valkeni tänään meillä poikkeuksellisen myöhään. Kirppu ei illalla meinannut millään nukahtaa, mutta aamulla hän veti sikeitä vielä yhdeksän jälkeen. Herättyämme aloin valmistaa tätä ihanaa smoothiebowl -aamiaista ja Kirpulle samantyyppistä hieman tuunattuna.

Tiedättekö sen tilanteen, jossa olet rakastunut johonkin aamiaiseen niin paljon, että sitä on saatava joka aamu?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatte varmaan kun jossain vaiheessa mainostin lemppariaamiaiseksi riisikakkuja avokadolla ja paistetulla munalla. No huonon avokadosaatavuuden takia olen tästä luopunut, haikein mielin odottelen uutta avokadosesonkia. Nyt täyttävät smoothiet ja smoothiebowlit ovat tulleet rytinällä minun aamiaiskeittiöön. Tuorepuuroja söin välissä myös hetken, mutta nyt smoothiebowl on kovempi juttu.

Smoothiebowl on kuin smoothie, mutta täyttävämpi ja sen voi rakentaa todella monella tavalla.  Täytyy sanoa, että kun smoothiebowl alkoi näkyä somessa, ajattelin itsekseni, että voi hyvänenaika, miksi smoothieta täytyy syödä lusikalla? Mutta kokeiltuani jäin todella koukkuun :D. Itse tein hieman täyttävämmän version lisäten kaurahiutaleita ja herajauhetta. Päälle tykkään laittaa erilaista purutuntumaa tuomaan granolaa, pähkinöitä, siemeniä, marjoja ja yleensä banaania. Härkäpapugranola on muuten järjettömän hyvää, kannattaa testata ;).

Tässä reseptiä mun tän hetkiseen lemppariaamiaiseen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kauramarjabowl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tehokasta perjantaita kaikille ja rentouttavaa viikonloppua! 🙂

sonjaaleksandras

 

 

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta