NÄITÄ PÄIVIÄ TULEE IKÄVÄ

Tämä pehmeä töiden aloitus on ollut täydellinen. Työpäivät menevät nopeasti, aikaa riittää kotonaoloon ja pojan kanssa touhuamiseen. Ruokaa ehtii laittaa ja tunnelma on melko seesteinen. Vaikka välillä sitä huomaa täyttävänsä vapaa-ajan kaikella ylimääräisellä, on sitä kuitenkin esimerkiksi bloggaamiselle ja muille projekteille. Näitä päiviä on enää vähän jäljellä. Paluu oikeaan täyspäiväiseen työarkeen on jo kulman takana.

Havahduin lenkkeillessäni Kirpun kanssa, että pian nämä vaunulenkit tosiaan ovat vähissä. Pian niitä kotipäiviä on vain pari päivää viikossa ja nekin menevät varmasti kiireisin merkein. Pian nämä seesteiset vaunulenkit ja iltapäivän kutitteluhetket ovat historiaa, ainakin jossain määrin.

Toukokuussa alkaa Kirpun täyspäiväinen päiväkoti ja aloitan tekemään normaalia työviikkoa lyhennetyn sijaan. Saimme onneksi paikan päiväkodista, jossa onnistuu myös iltahoito, joten työajoista ei ole stressiä. Päiväkoti vaikuttaa mukavalta ja suhteellisen pienen kokoiselta verrattuna moneen muuhun. Iso jännitysmomentti odottaa siis toukokuussa, jolloin joudumme oikeasti jättämään hänet yksin muiden hoitoon. Sitä ennen pääsemme harjoittelemaan paria viikkoa ennen h-hetkeä.

Maaliskuussa Kirppu täyttää 2-vuotta. Meidän hirmuista vauhtia kasvava taaperomme on jo iso jäbä. Kokonaisin lausein jutteleva poikamme vaikuttaa jo niin vanhalta, etten aina edes tajua miten vauhdilla tämä aika on mennyt. Kuinka nopeasti nämä viimeiset kuukaudet ovat kehittäneet ja kasvattaneet poikaamme. Tietty aikakausi on nyt ohi. Nyt ollaan vauvasta kaukana.

Kevät on kuitenkin ihanaa aikaa. Nyt saan vielä hetken aikaa nauttia lyhennetystä viikosta ja odotella kevätauringossa uusia tuulia. Nyt on aika ihanaa.

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “NÄITÄ PÄIVIÄ TULEE IKÄVÄ”

  1. Haikeutta ilmassa, mutta vielä on aikaa nauttia lyhyemmästä työviikosta.
    Hienoa, että saitte hyvän hoitopaikan! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta