NALLE PUHIMAINEN KEVÄT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaaleaa ja tummaa keltaista, beigeä, harmaata, valkoista ja sinistäniistä on Kirpun kevät tehty.

Keltaiseen ja beigeen väriin innoittivat Kirpun joululahjaksi saamat Vansin Nalle Puh -kengät, jotka toivon mukaan sopivat jalkaan kesällä. Kappahlin Kaxs -malliston jädehousut toimivat väreiltään täydellisesti kenkien kanssa. Newbien -mallistosta löydetty keltainen body ja muut keltaisilla yksityiskohdilla varustetut bodyt sopivat myös värimaailmaan. Näihin voi yhdistää sinistä ja vihreää kun värit ovat ihanan hillittyjä ja osittain murrettuja. Harmaa, beige ja valkoinen ovat aina ihania kaikkiin sopivia värejä. Olen aina pitänyt murretuista sävyistä ja hieman vaaleammista väreistä vauvoilla. Räikeät värit satun aina kiertämään kauempaa ja juurikin siksi varmasti pidänkin esim. Newbien vaatteista kun ovat niin pehmeän sävyisiä.

Matkailuteemaiset Newbie -vaatteet ovat saaneet kuvionsa mm. kuumailmapalloista, lentokoneista, matkalaukuista ja kameroista. Nyt kelpaa lähteä reissuun teemaan sopivissa vaatteissa! Näiden pitäisi mahtua päälle syksyyn saakka, joten luotto on taas kova Kappahlin laatuun. Nyt ei tarvitse hetkeen miettiä uusia vaatteita. Ellei Kirppu ota superpyrähdystä pituuskasvussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postausta tulossa myös muutamista ihanista H&M -exclusive malliston vaatteista.

Ensiviikolla myös jännittäviä uutisia blogin suhteen, joten olkaahan kuulolla! 

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Yksi vastaus artikkeliin “NALLE PUHIMAINEN KEVÄT”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta