NAUTITAAN PIENISTÄ ASIOISTA

Raskaan arjen keskeltä on mieletöntä upottautua simppeliin elämään ilman vesijohtovettä, sähkösaunaa, tietokoneen täyttämää päivää sekä jatkuvaa sometusta. Mökkeilyssä on jotain maagista, jotain koukuttavaa ja mieltä tasapainottavaa. Pienistä asioista nauttiminen ja pysähtyminen tulevat väkisinkin ja saavat sielun lepäämään. Arjen säännöt lentävät roskakoppaan ja lomalla voi nauttia asioista ihan omalla painollaan. Perunoiden peseminen merivedessä, käsin tiskaaminen, saunan lämmittäminen puilla ja grillissä kokkaaminen tekevät väkisinkin oleilusta hitaampaa ja nautinnollisempaa. 

P7181226

P7191229

Saavuimme saareen veneellä, täyteen ahdetulla sellaisella. Meren tuoksu rauhoitti jo menomatkalla. Tavarat paikoilleen ja perunakattila porisemaan. Sillit pöytään, simppeliä ruokaa ja hidas ruokailuhetki terassilla. Poikakin nukkui yli 3 tunnin päiväunet kuunnellen luonnon omia ääniä.

P7181214

P7181221

Soutamista, saunomista, oleilua. Saunassakin viettää helposti monta tuntia, kun ei ole kiire minnekään. Grillaus ja illanvietto hyvässä seurassa, nukkumaan ajoissa. Nukuimme koko yön sikeästi ja aamulla lintujen äänet sekä auringonpaiste verhon raosta herättivät lempeästi. Voiko ihmiselle tulla parempaa fiilistä kuin tämä?

P7191245

P7191254

P7191234

Vaikka avasin koneen ja palasin päivittämään blogia, olo on rauhallinen ja hyvä. Täällä ei vain voi stressata. Täältä puuttuu stressi kodin siivoamisesta, pihan rikkaruohoista ja yleisestä säädöstä, johon kotona törmää. Kuka ei olisi luova tässä ympäristössä?

P7181217

P7181228

Parasta tässä on se, että emme ole päättäneet kotiinpaluusta vielä mitään. Päivä kerrallaan. Nyt nautitaan.

Ihania lomahetkiä niille, joilla se nyt koitti! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta