NETFLIX, PEITTO JA FLUNSSASMOOTHIE

Terkkuja täältä peiton alta. Ääni edelleen poissa, räkä lentää ja yskiä voisin vaikka keuhkoni pihalle. Kuume on sentään vihdoin laskenut, mutta olo on kuin jyrän alle jääneellä. Olen, toisin kuin yleensä, yrittänyt OIKEASTI levätä. Nukkua pitkään aamulla (niin kauan kun Kirppu on antanut), nukkua päiväunet, levätä ja mennä ajoissa nukkumaan. Yrityksistä huolimatta, flunssa ei peräänny haluamallani vauhdilla. Netflix on pyörinyt, peitto jatkuvasti niskassa, flunssasmoothie kädessä ja pari kirjaakin saatettu loppuun – eiköhän tämä tästä.

En voi muuta sanoa kuin, kiitos Kirpun isovanhemmille, että olette olemassa. Tämä lepääminen ei nimittäin olisi onnistunut ilman heidän apuaan. Normaalistihan sitä sairastaa lapsen kanssa leikkien, ulkoillen sekä normaaleja rutiineja noudattaen. Nyt sain kuitenkin varoittavan sormen hoitajalta, joka väläytti keuhkokuumeen vaaran, joten riskit pidettiin minimissä. Onneksi sain levätä, sillä en olisi varmastikaan pystynyt touhuamaan Kirpun kanssa oikein mitään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikään ei maistu, joten smoothiet ja suklaa ovat ainoat pelastukseni. Laitan tähän oman flunssasmoothien ohjeen, joka on yleensä toiminut ehkäisemään sekä parantamaan flunssaa. Nyt taitaa olla vahvemmat pöpöt liikkeellä, mutta ei tästä ainakaan haittaa ole ollut. Plussaa ihanasta mausta sekä söpöstä väristä – piristää taatusti! 

Puolukkainen flunssasmoothie

1,5 dl jäisiä puolukoita

1 jääpala tyrnimehua (tyrnimehu pakastettu jääpalapusseihin)

1 banaani

pala inkivääriä (1-2cm)

1 kauha vaniljaheraa (Foodin)

kauramaitoa + vettä

Laita kaikki paitsi hera blenderiin. Nestettä niin, että ainekset juuri pyörivät. Kun seos on tasaista, lisää vettä tai kauramaitoa sekä vaniljahera ja surrauta tasaiseksi. Lisää nestettä tarvittaessa, kunnes juotavan paksuista. Nauti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään ollaan kaksin Kirpun kanssa ja epäilen, että melkoisen tylsä päivä tiedossa pojalla. Saattaa mennä hänellekin lastenohjelmat päälle, jotta pysyy hetken paikoillaan. Kirppukin on vielä hieman flunssainen, joten ei tässä muutenkaan mitään kovin vaativaa voida tehdä.

Ei tosiaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan tämä viikko, perjantaina pitäisi olla sitten oikeasti ensimmäinen päivä töissä. Toivotaan, että ääni palautuu siihen mennessä.

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta