NIIN LOMALLA!

Tästä lomaviikosta on otettu kaikki irti. Vaikka kyse onkin vain viikon lomasta, olen päässyt nauttimaan jo monesta asiasta. Lauantaina häissä, sunnuntaina mökillä, maanantaina hemmottelua (ripsienpidennyksissä) ja ystävän kanssa, tiistaina ystävän luona, keskiviikkona ystävän vauvaa katsomassa ja torstaina eli tänään lähdimmekin Tampereelle. Liikuntaa, aurinkoa, ystäviä, perhettä, rakkaita ja hyvää ruokaa. Kiitollisena jatkan vielä muutaman päivän tätä – olen niin lomalla! 

Tänään heräsin upeaan auringonpaisteeseen ja lähdin hölkälle lähes tunniksi. Aurinko paistoi, ilma oli raikas ja lenkki kulki. Tämän jälkeen syötiin koko perhe yhdessä aamiaista. Äitini noukki meidät kymmenen aikaan ja lähdimme kohti Tamperetta. Päivää vietettiin Särkänniemen Koiramäessä ja Tampereen asunnon takapihalla auringosta nauttien. Ilta otetaan rauhassa ja huomenna piipahdetaan mummuni luona sekä Ikeassa pieniä hankintoja hakemassa. Viikonlopulle onkin tiedossa liikuntaa, ystävien seurassa viini-iltaa sekä sunnuntaille vielä rippijuhlat. Melko täydellistä sanoisinko!

Oma stressitaso selkeästi laskee ja olenkin ottanut hyvin rennon otteen koko viikolle. Fiiliksen mukaan eteenpäin, ilman turhia aikatauluja. Näin lomalla pitääkin olla! Toki lomaa voisi olla vähän pidempäänkin, mutta onneksi vielä heinäkuun lopussa saa nautiskella 3 viikkoa putkeen. Tekee todella hyvää.

Muista ottaa rennosti lomalla ja tehdä juuri niitä asioita, joista tulet onnelliseksi. Jos lomaa ei ole kesällä, tee vapaapäivistä juuri sellaisia kuin olet kaivannut. Loman tarkoitus on nollata, eikä lisätä kierroksia!

Nyt laitan saunan päälle, valmistan helpon illallisen ja nautiskelen tästä kesäillasta. Btw. kun lähtee pois kotoa, on paljon helpompi rentoutua! 

Pus!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “NIIN LOMALLA!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta