NYC 3: ALICIA KEYS JA IHMISMERI

Vaikka olen käynyt Times Squarella ennenkin ja kerran jopa majoittunut siellä, tällä kertaa paikka ei saanut nostettua fiiliksiäni ollenkaan. Ensimmäisellä kerralla Times Square oli huumaavan iso, värikäs ja ihmeellinen. Toisella kerralla majoittuminen sen sykkeessä totutti ihmismassaan, eikä aiheuttanut sen suurempia tykytyksiä.

Tällä reissulla majoituimme rauhallisilla alueilla, vierailimme tunnelmallisemmissa paikoissa ja nautimme hyvin erilaisesta New Yorkista. Kun sitten lauantaina päätimme tehdä ”pakollisen” visiitin kaupungin vilkkaimpaan osaan, tuntui kuin stressiaalto ja ihmismeri olisi vyörynyt päällemme. Ihmisiä oli aivan järjettömästi ja kulkeminen oli lähes mahdotonta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun sitten vihdoin saimme itsemme liikutettua kohti legendaarisia punaisia portaita, huomasimme, että päivä ei ollut mikä tahansa päivä. Portaat ja sen ympäristö oli vuorattu konserttialueeksi ja kukas muu kuin Alicia Keys ja hänen entourage oli lavalla toimittamassa sound checkiä. Mieletöntä ajattelin – tuolla hän on! Noh, tästä eteenpäin kului tunteja, kunnes luovutimme. Jalat hapoilla, keskellä ihmismerta, luovutimme ja palasimme hotellille. Ei se varmaan olisi ollut edes hyvä – yeah right!  Jos olisimme tienneet tarkan ajan konsertin alkamiselle, olisi ollut helpompi jäädä venailemaan, mutta emme tienneet onko kyseessä minuutteja vai tunteja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä päivä oli muutenkin jollain tavalla raskas. Aamupäivän jatkuva vesisade, pitkät kävelyt, paikasta toiseen juokseminen, ihmismeri ja laiha loppu. Onneksi sain edes hyvän brunssin ja palan New York -pizzaa. Vaikka toisaalta oli upeaa taas jälleen nähdä tämäkin osa kaupungista, mutta huomasin, että se ei todellakaan ole se suosikkini New Yorkista.

Nyt olemme jo kotona Suomessa ja ihanat kuvat sekä tunnelmat muistuttavat matkastamme. Ikäväkin poikaa kohtaan alkoi tulla jo liian kovaksi. <3

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta