NYT SUKLAATA, MAANANTAINA SALILLE!

Flunssa alkaa pikkuhiljaa väistyä ja katse on jo ensi viikossa. Tosin liikkumaan lähteminen jännittää, sillä jälkitaudin jälkitautia en nyt enää haluaisi. Motivaatiota täällä vasta keräillään, avattuani pari suklaalevyä sairastelun aikana. Mielenkiintoista kuinka kova flunssa voi laittaa suunnitelmat niin kovin jäähylle, että motivaatiota saa oikein etsiä. Kun on maannut useamman päivän sängyssä, ei välttämättä kiinnosta paljonko sitä suklaata kiduksiinsa vetää. Saati sitten kun salilla on päässyt käymään viimeksi 2 viikkoa sitten. Olen kuitenkin varma, että itseinho saavuttaa meikäläisen viimeistään huomenna ja maanantaina sitä jo syöksyisi salille. Maltti on valttia, toivotaan pikaista paranemista. Vaikka inhoan sitä kuuluisaa ”ensi maanantaina” ajattelua, nyt on vielä otettava rennosti. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen juurruttanut jo kauan sitten itseeni terveelliset elämäntavat, eikä syöminen tai liikkumattomuus enää varsinaisesti lähde lapasesta, ainakaan pitkäksi aikaa. Tosin asiat ovat suhteellisia ja nyt kolmen viikon salitauko ja usean päivän suklainen iltapala soittavat jo hälytyskelloja. Vetelä olotila ja turvonnut olemus ovat omiaan tuomaan motivaatiota ja toiveita hieman freesimmästä fiiliksestä. Tiedän kuitenkin, että olotila on väliaikainen ja nopeasti muutettavissa, joten hyvillä mielin sitä suklaata on syöty. Toisaalta olen myös oppinut ottamaan hieman rennommin, eikä parin viikon lööbailu haittaa mitään.

Maanantaina alkaa taas niin sanotusti normaali arki ruokineen ja liikuntoineen. Työt laittavat päiväjärjestyksen uusiksi, mutta kovasti on toiveissa saada salitreenit viikkoon mahtumaan. Aerobista liikuntaa ainakin lisätään, jotta päästään tästä pöhöstä pois. Aikeissa on pysyä gluteenittoman ja maidottoman dieetin parissa, pääosin ainakin. Aion myös panostaa hyvään ihonhoitoon aamuin illoin sekä varata vihdoin ajan kampaajalle. Hyvinvointia siis kerrakseen! En malta odottaa loppukuun fiiliksiä.

Tänä vuonna en aio tehdä mitään tiukkoja linjoja, vaan nauttia elämästä ja mennä fiiliksen mukaan. Tie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ei löydy kieltämisen kautta, vaan löytämällä omalle keholle sopivia linjauksia, jotka eivät ole liian tiukkoja. Suklaata aion siis nauttia tästä edes, ehkä en kuitenkaan päivittäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuoden aloitus on aina niin mahtavaa aikaa! Rakastan tehdä listoja, miettiä tulevia viikkoja ja reissuja, suunnitella treenejä ja ruokavaliota sekä uudistaa hieman omaa ulkonäköä. Tekisi mieli heittää kaikki tunkkaisuus sisältä ulos ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Vaikka kyseessä onkin vain numeroita kalenterissa, tuntuvat ne silti merkittäviltä. Tänä vuonna taas vedetään pikkuisen paremmin kuin viime vuonna!

Miten teillä on alkanut tammikuu, timmin vartalon etsinnällä vai rennosti makoillen?

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta