OH DEER – XMAS IS HERE!

vaatteet2OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAvaatteetOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulufiilis alkaa täälläkin jo hiipiä ja Kirpun vaatteissa se näkyykin jo. Lindexin valikoima ihastuttaa jälleen ja hankin kuvissa näkyvän ”Oh deer – xmas is here” -bodyn ja housut, joissa kuusikuvio koristaa polvia. Kirpun mummu oli löytänyt alesta tämän kuusikoristeisen bodyn ja siihen sopivat ruskeat housut.

Vauvalle on ihana laittaa päälle vähän jouluaiheisia vaatteita, mutta miksi ei itsellekin? Jouluaiheiset villapaidat aikuisille ovat enemmänkin huumorimielessä päällepantavia, joten jääköön ne tällä kertaa kauppaan. Omistan muutaman ison huivin punaisissa väreissä, joten ne saavat riittää Jouluaiheiseksi pukeutumiseksi tänä vuonna. Olen myös ilmoittanut ystävilleni, että päivä jona kuljen jouluaiheisessa valoa välkkyvässä puserossa, saa minulle tulla siitä huomauttamaan, negatiivisella sävyllä siis.

Mutta tosiaan, onneksi omalle lapselle saa pukea mitä haluaa – ainakin toistaiseksi!

BTW. Kuvien ottaminen kahdeksankuisen lapsen kanssa on osoittautunut todella haasteelliseksi. Paikallaan ei pysytä kuin sekunteja ja samalla pitää vahtia, että lapsi ei muksahda takaraivolleen riehuessaan istuma-asennossa.

Ihanaa viikonlopunalkua kaikille! Leipokaa pipareita ja juokaa glögiä, nyt saa alkaa todella jo fiilistelemään Joulun lähestymistä!

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

2 vastausta artikkeliin “OH DEER – XMAS IS HERE!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta