OHUET KULMAT PAKSUMMIKSI?

90-luvulla alkoi kamalin muoti minkä muistan. Kulmakarvat nypittiin hirvittävän ohuiksi ja vihaisiksi. Annoin ystävälleni pinsetit käteen ja vanhoista tuuheista kulmista muotoiltiin ohuet ja ”ei minkään malliset”. Hajakarvoja sai olla nyppimässä sen jälkeen jatkuvasti, sillä kulmakarvani yrittivät vielä pysyä normaaleina. Nyppimistä on jatkunut viime vuoteen saakka, kokoajan vähenevästi. Karvoja ei enää kasva yhtä paljon tai nopeasti. Kulmissa on kohtia mihin ei kasva enää karva ollenkaan. Kuulostaako tutulta? Miten ohuet kulmat voisi saada paksummiksi?

Viime vuonna katselin blogiin ottamiani kuvia ja jokaisessa kuvassa minua harmitti olemattomat kulmani. Muoto oli kummallinen ja ohut. Värillä ei saanut tarpeeksi tuuheutta ja täytettä. Päätin jättää pinsetit hyllylle ja antaa kulmien rehottaa. Mitä jos olenkin nyppinyt vuodesta toiseen hajakarvoja pois alueelta, joka tekisi kulmistani vielä muodokkaammat? Yllätyksekseni kulmat alkoivat pikkuhiljaa täyttyä. Ei mitenkään super tuuheasti, mutta kuitenkin niin, että niihin saisi lisää muotoa. Tällä hetkellä nypin vain kaukaiset kaverit, jotka eivät liity kulmiini millään tavalla vaan hengailevat lähinnä kulmaluun päällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulmieni salaisuus piilee nykyään kolmessa asiassa. Värjäys, hyvä kulmakynä sekä valoa tuova kynä. Satunnaisesti laitan myös hieman kulmageeliä, jotta karvat saadaan ojennukseen.

Lähdetään siis liikkeelle värjäyksestä. Käytän Dependin värjäystä ja sävynä ruskean musta (pahoittelut rakeisesta kuvasta). Laitan väriä runsaasti ja sen jälkeen siistin sen kulmien muotoon poistamalla ylimääräisen massan paperilla. Annan massan vaikuttaa noin 10 min ja pyyhkäisen sen pois kostealla lapulla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulmissa on nyt hieman enemmän sävyä ja niiden muotoa on helpompi hahmotella. Värjäyksen teen noin 2-4 viikon välein.

Sitten mennäänkin niihin päivittäisiin tuotteisiin. Eli miten saan kulmistani näyttävämmät.   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teen aluksi ääriviivat ala- ja yläpuolelle kulmakynällä (Anastasia, sävy Taupe).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen jälkeen täytän kulmia karvojen suuntaisesti kynällä. Ylimääräisen värin harjaan pois. Lopputulos saa olla luonnollinen, eikä liian ”massainen”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopuksi ”alleviivaan” kulmat vaalealla korostusvärillä (Nyx Wonder Pencil, sävy Light)  ja pehmennän jälkeä sormin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja näin kulmat ovat valmiina! En ole liian tarkka vaan kulmat saavat olla hieman erilaiset ja kuitenkin luonnolliset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä hetkellä olen pitkästä aikaa melko tyytyväinen kulmieni muotoon. Karvaa toki saisi kasvaa hieman lisää, jotta täyttöhommia ei olisi niin paljon. Toivottavasti tästä oli hyötyä muillekin ohutkulmaisille!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta