PÄÄSIÄISLOOK: HELPPO MEIKKI & KAMPAUS

Kevään meikkitrendeissä näkyy edelleen vahva huulimeikki ja kevyesti meikatut silmät. Kevääseen sopii ihanasti heleät silmät ja värikkäämmät huulet. Tein teille ohjeet pääsiäismeikkiin ja siihen sopiviin tötteröhiuksiin. Hyvin helppo pääsiäislook siis kyseessä, joten ei vaadi isosti aikaa tai taitoja. Tämän lookin kanssa voi mennä vaikka pääsiäisbrunssille tai miksei illan rientoihin!

Hiukset

Tee jakaus keskelle päätä, otsalta niskaan. Sido toinen puoli väliaikaisesti ponnarilla. Suihkuta tyviosiin kevyesti hiuspuuteria/kuivashampoota ja ”pemota” tyveä reilusti. Vedä osio ylös päälaelle ja tasoita hiusten pintaa luonnonharjalla. Kiedo hiusosio itsensä ympärille sykeröksi ja kiinnitä se esimerkiksi Invisibobblella. Jos sinulla on lyhyemmät hiukset, vedä hiuksia kevyesti sykeröstä ulos, jotta saat ”kuohkean” lopputuloksen. Toista sama toiselle puolelle ja varmista, että sykeröt ovat suunnilleen samalla korkeudella.

Meikki

Tee meikkipohja haluamallasi meikkivoiteella (Shiseido Synchro skin) sekä peiteaineella, jos tarvetta. Lisää kevyesti poskille poskipunaa (MUS Pink Reef).

Muotoile ja väritä kulmat haluamallasi tavalla.

Levitä luomille kultaista tai metallinhohtoista luomiväriä kulmaluulle saakka. Lisää ripsiväriä (Shiseido Full Lash Volume).

Rajaa huulet astetta tummemmalla punaisella (väritä myös huulta vähän matkaa, ei pelkästään rajoja) ja punaa huulet hieman vaaleammalla sävyllä. Rajaukseen käytin kirkkaan punaista IsaDoran Perfect Lipliner 31 Prime Red -sävyä ja Lancômen L´Absolu Rouge Rôse Rose -sävyä.

Voit yhdistellä rohkeasti eri sävyisiä rajauksia ja huulipunia – kokeile mitkä toimivat yhdessä! 

Rentouttavaa pääsiäistä kaikille! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “PÄÄSIÄISLOOK: HELPPO MEIKKI & KAMPAUS”

  1. Ihanan kaunis ja luonnollinen look! 🙂 Mä en tiedä, mikä mussa on vikana, kun oon yrittänyt varmaan sata kertaa tehdä noita space buns -nutturoita, mut ikinä niistä ei tule noin siistit, rennot ja symmetriset kuin sulla. Pitää varmaan ottaa pääsiäislomista ilo irti ja tehdä parit treeninutturat.

    Nora / https://dreamerachiever.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta