PÄIVÄUNET JA KIITOLLISUUS

Tiedättekö sen olon kun päivällä heräät kuola poskella, hölmistyneenä kesken jännittävän unen? Päiväunet ovat juuri täydelliset, kun niistä herää hieman kesken, noin puolen tunnin jälkeen, jolloin virtaa riittää heti ylösnoustessa. Liian pitkään venyneet kauneusunet jättävät koko päiväksi hieman nuutuneen olotilan. Tänään ne täydelliset unet tapahtuivat ja aivan täydelliseen aikaan.

Ajattelin jo tänä aamuna etten postaisi mitään. Yksi kauneusviikon postaus olisi vielä jäljellä huomista varten ja tänään olisi hyvä ladata vähän akkuja stressaavan viikon ja huonojen öiden jälkeen. Aamulla olo oli vielä todella huono unettoman yön jälkeen ja teki mieli jäädä yöpaitaan heilumaan loppupäiväksi. No, taaperohan sen vahvisti, että niin ei muuten tehdä. Kirpulla oli extra touhukas aamu, sillä hän sai kaadettua auringonkukansiemenet pitkin keittiötä, kaadettua Genelecin pöytäkaiuttimen päällensä aiheuttaen pienen haavan suuhunsa (joka tosin suihkusi verta aivan liikaa), ja revittyä tapetinpalasen omasta huoneestaan (?!?!?). Kirpun päiväunet ovat olleet kateissa melkein koko viikon, joten ajattelin, että tästä päivästä ei varmaan tule taas yhtikäs mitään.

P6060299

Tilanteesta on nyt kolme tuntia. Sain Kirpun nukkumaan. Otin pienen kahvihetken. Nukahdin puoleksi tunniksi. Kävin rauhassa suihkussa, meikkasin. Avasin koneen ja kirjoitin postauksen.  Kirppu nukkui ruhtinaalliset kolme tuntia ja antoi minulle hetken aikaa olla yksin. Ja sitä tarvittiin. Ajatus taas kulkee ja olo on super paljon parempi.

P6060308

Päiväunet tekivät minulle paljon levänneemmän olon ja nyt taas jaksaa tehdä vaikka mitä. Keskittyä Kirppuun ja olla parempi äiti. Yhdet päiväunet, miten ne ovatkaan nykyään niin luksusta?

Mikä ihanampaa, nyt pääsen kyläilemään ystäväni luokse, jonne tulee muitakin lapsia. Siellä saa kuulemma jotain syötävääkin. Ah. Tästä tulikin ihan kiva lauantai. Saa olla taas kiitollinen kaikesta.

P6060302

Kivaa viikonloppua kaikille!

-sonjaaleksandras

P.S. Tietokoneenikin päätti toimia tämän hetken hienosti. Good job!

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta